Καζάζης: «Μας έλειψε η ψυχή, μπήκαμε φοβισμένοι στο γήπεδο»

Το ψυχικό σθένος που χρειαζόταν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, έλειπε από την ομάδα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Δημήτρη Καζάζη.

Καζάζης: «Μας έλειψε η ψυχή, μπήκαμε φοβισμένοι στο γήπεδο»

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Καζάζη μετά το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το League Cup «Νίκος Σαμαράς»:

«Μας έλειπε η ψυχή. Δείξαμε, ότι δεν είχαμε τη θέληση και μπήκαμε φοβισμένοι στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, χάσαμε ένα σετ που δεν έπρεπε να χάσουμε, δεν το συζητάω καν, στα κρίσιμα σημεία δεν μπορούσαμε να το διαχειριστούμε. Δίκαια ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός, αυτό ίσως μας κάνει και καλό, για να προβληματιστούμε και να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε.

Μέσα από αυτά τα ματς βγαίνουν πολλά συμπεράσματα και είμαστε εδώ πέρα, όλοι μας, για να τα λύσουμε. Το τελευταίο διάστημα για την ομάδα μου δεν είναι πολύ καλό. Έχουμε ένα σερί από κακές εμφανίσεις, υπάρχει μία έλλειψη αυτοπεποίθησης, οπότε πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τέσσερις ομάδες φέτος που είναι πάρα πολύ καλές και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά κάθε αγωνιστική. Νομίζω αυτό συμβαίνει, δεν συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Εμείς κυνηγήσαμε πολλούς στόχους, είμαστε σε πολλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, τελικά δεν καταφέραμε αυτά που θέλαμε».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Όταν καταφέρνουμε μια πρόκριση πως να μην είμαι ικανοποιημένος. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι σε όλα τα στοιχεία, όχι ότι πήγαιναν όλα όπως τα θέλαμε. Πιστεύω ότι δικαιούμασταν την πρόκριση»