Κύπελλο βόλεϊ γυναικών: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας-Οξυγόνο οι αγώνες»

Στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών προκρίθηκε ο ΑΟ Θήρας και ο ΠΑΟΚ καθώς απέκλεισαν τον Παναθηναϊκό και τον Άρη αντίστοιχα. Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών. 

Κύπελλο βόλεϊ γυναικών: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας-Οξυγόνο οι αγώνες»

Ολοκληρώθηκε η ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γυναικών στο βόλεϊ με τον ΑΟ Θήρας να νικά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να αποκλείει τον Άρη.

Κύπελλο Βόλεϊ: Ο ΑΟ Θήρας απέκλεισε τον Παναθηναϊκό (10 χρόνια χωρίς τίτλο), στον τελικό και ο ΠΑΟΚ

Αναλυτικά οι δηλώσεις των τριών προπονητών και της προπονήτριας των «ασπρόμαυρων»:

Απόστολος Οικονόμου (Παναθηναϊκός Α.Ο.): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που πρόσφεραν ένα πλούσιο θέαμα αν και δεν ήταν καλά ποιοτικά. Πολλές φάσεις κρίθηκαν μετά από μεγάλη χρονική διάρκεια και φανταστείτε ότι δεν είχαν και φουλ αγωνιστικό ρυθμό. Συγχαρητήρια στον ΑΟ Θήρας που έδειξε σταθερό χαρακτήρα στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Εμείς από τον Γενάρη και μετά προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στα όρια μας. Σήμερα αν εξαιρέσουμε τα κολλήματα που είχαμε κυρίως στο τάι μπρέικ αλλά και στο τέταρτο σετ. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε να παίξουμε στα όρις μας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας είναι κρίμα έτσι όπως χάσαμε αλλά από κει και πέρα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στις παίκτριες μας αλλά και στις παίκτριες του ΑΟ Θήρας.

Κώστας Παπαδόπουλος (Α.Ο. Θήρας): «Έχουν παιχτεί λίγα παιχνίδια φέτος, όμως πιστεύω πως αυτό ήταν το καλύτερο από όλες τις απόψεις. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και όπως είχα ξαναπεί, η διοργάνωση αυτή εξαρχής ήταν ένας από τους στόχους μας. Το οξυγόνο μας είναι οι αγώνες και ευτυχώς έχουμε να παίξουμε άλλο ένα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και δεν τον έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. Έχουμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Όλγα Βεργίδου (ΠΑΟΚ): «Συγχαρητήρια καταρχάς στον Άρη για τη φετινή του πορεία, είναι αξιόμαχη ομάδα. Πολλά συγχαρητήρια όμως και στην ομάδα μου, μετά από πολύ καιρό παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα και θέληση για τη νίκη. Από εδώ και στο εξής θα δουλέψουμε για τον τελικό με τον Α.Ο. Θήρας. Ο τελικός θα είναι εξίσου δύσκολος και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το τρόπαιο».

Θανάσης Δράμπας (Α.Σ. Άρης): «Σε μια ήττα υπάρχουν πολλές αιτίες. Σήμερα δεν δείξαμε την μαχητική εικόνα που είχαμε σαν ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς και χάσαμε την ευκαιρία να πάει η ομάδα μας στον τελικό του κυπέλλου».