Από τη Γαλατασαράι στην Αϊντίν η Ανθή Βασιλαντωνάκη

Στην Αϊντίν θα συνεχίσει την καριέρα της η Ανθή Βασιλαντωνάκη, έχοντας αγωνιστεί μέχρι πρότινος στην επίσης τουρκική Γαλατασαράι.

Από τη Γαλατασαράι στην Αϊντίν η Ανθή Βασιλαντωνάκη

Παραμένει στην Τουρκία, όμως θα συνεχίσει σε διαφορετική ομάδα η Ανθή Βασιλαντωνάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η διεθνής Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια θα μετακομίσει από τη Γαλατασαράι στην Αϊντίν BBSK.

Η ομάδα από το Αϊδίνιο, η οποία πέρσι είχε αποκλείσει τον ΑΟ Θήρας στη φάση των «8» του Challenge Cup, φέτος είχε μια κακή χρονιά και βρισκόταν με τη διακοπή του πρωταθλήματος στην 7η θέση της κατάταξης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Βασιλαντωνάκη αναμένεται να πάρει τη θέση της φίλης της -διεθνούς με την εθνική Ολλανδίας- Σελέστε Πλακ στο ρόστερ της Αϊντίν.

Η μεταγραφή της Βασιλαντωνάκη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κινήσεων Ελληνίδων αθλητριών που συνεχίζουν τις καριέρες τους στο εξωτερικό.

Είχε προηγηθεί η μεταγραφή της Τζίνας Λαμπρούση από τον Ολυμπιακό στη γαλλική Μιλούζ, ενώ από την ομάδα του Πειραιά αποχώρησε και η Κατερίνα Ζακχαίου με προορισμό την ιταλική Κούνεο.

Εκεί θα έχει συμπαίκτρια την Όλγα Στράντζαλη που επίσης πήγε στην Κούνεο αποχωρώντας από την πολωνική Λεγκιονόβια Λεγκιονόβο.