Ολυμπιακός: Έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Challenge Cup γυναικών

Μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Παναθηναϊκού, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού είναι έτοιμη για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την αναμέτρηση κόντρα στο Πορφύρα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (6/11) στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Challenge Cup γυναικών

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί ως τυπικά φιλοξενούμενος στο πρώτο παιχνίδι του Challenge Cup, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 20/11 (19:00). Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τις Σκοτ και Ζακχαίου οι οποίες ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών.

*Στην αναμέτρηση της Τετάρτης (6/11) τυπικά γηπεδούχος είναι ο Πορφύρας, επομένως δεν ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior, ούτε και τα VIP διαρκείας του βόλεϊ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Σίγουρα θέλουμε να τελειώσουμε με πολύ καλή εικόνα τα δυο ματς με τον Πορφύρα και μετά να δούμε τη συνέχεια στη διοργάνωση. Ωστόσο είναι ωραίος τρόπος να ξεκινήσουμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις κόντρα στον Πορφύρα».

Η Σάσκια Χίπε ενόψει του αγώνα με τον Πορφύρα ανέφερε: «Από αύριο ξεκινάει η σεζόν για εμάς στην Ευρώπη. Πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Πορφύρας που δείχνει ότι ίσως είχαμε μια καλή κλήρωση. Ωστόσο το κίνητρο να παίζουμε στην Ευρώπη είναι υψηλό για όλους και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Επίσης για τους φιλάθλους μας θα είναι μια καλή ευκαιρία να… ζεσταθούν πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί».