Συναντήσαμε τον Γκάετς και τον Κόβατς στο Βελιγράδι (vids)

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: H αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο Βελιγράδι λίγο πριν από την αποστολή της Εθνικής Σερβίας που κατέκτησε το Ευρωβόλεϊ και έξω από το προεδρικό μέγαρο συναντήσαμε τον πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας Ζόραν Γκάετς και τον προπονητή Σλόμπονταν Κόβατς

Συναντήσαμε τον Γκάετς και τον Κόβατς στο Βελιγράδι (vids)

p>Αποθεωτική υποδοχή ετοίμασαν στη χρυσή πρωταθλήτρια στο Ευρωβόλεϊ οι Σέρβοι και μετά το αεροδρόμιο τους περίμενε ο πρόεδρος τη Δημοκρατίας. Έξω από το προεδρικό μέγαρο συναντήσαμε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, της Ορεστιάδας, του Άρη και της ΑΕΚ Ζόραν Γκάετς, αλλά και τους ομοσπονδιακούς προπονητές Σλόμπονταν Κόβατς, μαζί με τον συνεργάτη του και πρώην παίκτη και προπονητή του Ολυμπιακού Μπόλε Μπόσκαν.

Ευρωβόλεϊ 2019: Πρωταθλήτρια η Σερβία, 3-1 τη Σλοβενία(pics, vids, highlights)

Στη συνέχεια προβλεπόταν επίσκεψη στον Υπουργό Εξωτερικών, που θα έδινε σε όλους διπλωματικά διαβατήρια(Ο Γκάετς το πήρε μετά το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Σίδνει) και το βράδυ αποθέωση σε κεντρικό σημείο του Βελιγραδίου. Ο Γκάετς μας καλωσόρισε , ενώ ο Κόβατς μας είπε ότι έχει σπίτι στο Παλιούρι Χαλκιδικής και κουμπαριά στη Θεσσαλονίκη(τον άνδρα της Δεληγιάννη και πατέρα της αθλήτριας Δήμητρας Μαναβή.