Αλεξίεφ: «Όσο περνάει ο καιρός θα είμαι καλύτερος»

Ο Αλεξίεφ ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπουγιουκσεχίρ για το CEV Cup.

Αλεξίεφ: «Όσο περνάει ο καιρός θα είμαι καλύτερος»

Την πρόκριση στην οκτάδα του CEV Cup πήρε ο Ολυμπιακός που νίκησε και στου Ρέντη την Μπουγιουκσεχίρ με 3-1 σετ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο τα εξής: «Δεν είχε σημασία η νίκη και η απόδοση στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η Τουρκική ομάδα παίζει πολύ καλά και εκτός έδρας και το έδειξε και σήμερα. Προετοιμαστήκαμε για ένα τόσο δυνατό παιχνίδι και φτάσαμε στην πρόκριση. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πως μπήκαμε στο παιχνίδι αλλά μετά το πρώτο σετ βρήκαμε ρυθμό και πήραμε τη νίκη και την πρόκριση. Τώρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από τη Βουλγαρία, έχει καλούς ξένους παίκτες και Βούλγαρους με εμπειρία από την εθνική τους ομάδα. Θα γίνουν δυνατά παιχνίδια και θέλουμε με όπλο την έδρα μας με τον κόσμο μας να φτάσουμε στα ημιτελικά».

Από την πλευρά του ο πρωταγωνιστής της νίκης, Τοντόρ Αλεξίεφ είπε τα εξής: «Χρειαζόμασταν δυο σετ για να περάσουμε στην επόμενη φάση, κάτι που ήταν ο βασικός μας στόχος και τα πήραμε. Παίξαμε καλά μετά το δεύτερο σετ, συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και τώρα κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Όσο περνάει ο καιρός και εγώ θα είμαι ακόμα καλύτερος καθώς είναι μικρό το διάστημα που επέστρεψα. Είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ.»

Ο Μάρκους Μπέμε ανέφερε με τη σειρά του: «Περιμέναμε ο αντίπαλος να είναι πολύ σκληρός σε αυτό το παιχνίδι, καθώς εμείς χρειαζόμασταν μόνο δυο σετ. Αυτό φάνηκε στην αρχή του αγώνα. Μετά το πρώτο σετ, η απόδοση μας ανέβηκε, βρήκαμε το ρυθμό μας και φτάσαμε στην κατάκτηση των δυο σετ που μας έδωσαν την πρόκριση αρχικά και στη νίκη στη συνέχεια. Συνεχίζουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας».