Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπουργκάς των Ναιντένοφ, Ουσίκοφ, Σαλπάροφ

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση απέναντι στην τουρκική Μπουγιουκσεχίρ και πλέον βρίσκει στον δρόμο του την Μπουργκάς.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπουργκάς των Ναιντένοφ, Ουσίκοφ, Σαλπάροφ

Την Βουλγάρικη Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς θα αντιμετωπίσει στους «8» του CEV Cup ο Ολυμπιακός. Η Μπουργκάς κατάφερε και κέρδισε και στους δύο αγώνες την Φινλαδική Μπέργκεν με 3-1 σετ ενώ στην φάση των «32» απέκλεισε την Βέλγικη Μένεν στο δεύτερο ματς στο «χρυσό σετ». Η Μπουργκάς έδειξε την ανωτερότητα της και στους δύο αγώνες και έρχεται φουριόζα να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί το διάστημα 29-31 Ιανουαρίου στη Βουλγαρία και η ρεβάνς το διάστημα 12-14 Φεβρουαρίου στον Ρέντη.

H Mπουργκάς είναι η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και στο Cev έπεσε από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου σον πρώτο γύρο απέκλεισε την κροατική Μλάντοστ με 3-1 , 3-1, αλλά στον δεύτερο γύρο αποκλείσθηκε από τη σέρβικη Βοιβοντίνα με 3-2, 3-0.

Προπονητής της είναι ο παλιός παίκτης του Άρη και πρώην προπονητής της εθνικής Βουλγαρίας Ναιντέν Ναιντένοφ , με παίκτες τον πρώην διαγώνιο του ΠΑΟΚ Νικολάι Ουσίκοφ(2.07), αλλά και τους διεθνείς Βούλγαρους Γκεόργκι Μπρατόεφ(πασαδόρος, 2.00), Ντένις Καριάσιν (2.04, ακραίος), Ιλία Πετκόφ (2.00, κεντρικός), Ιλία Πέτκοφ(2.00, κεντρικός), Γκεόργκι Πετρόφ(ακραίος, 1.97), Τεοντόρ Σαλπάροφ(λίμπερο). Στο ρόστερ της ήταν και οι Ρώσοι Γιάκοβλεφ, Ποσντιάκοφ που δεν υπάρχουν πια και παίζει μόνο με Βούλγαρους.