Καστελάνι: «Είχαμε ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε»

Απογοητευμένος ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, μετά την ήττα από την τουρκική Αρκάς με 3-0 σετ που σήμανε και τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του CEV Cup.

Καστελάνι: «Είχαμε ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε»

Αποήτευση επικρατεί στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την ήττα της ομάδας με 3-0 σετ από την τουρκική Αρκάς που έφερε και τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τα προημιτελικά του CEV Cup.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντανιέλ Καστελάνι, σε δηλώσεις του, τόνισε: «Ήταν ένα σκληρό ματς και δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι. Ωστόσο, χάσαμε από μία πολύ-πολύ-πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίο υλικό, που παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Κι όμως, παίξαμε πολύ καλά και στα δύο παιχνίδια. Δεν επιτεθήκαμε πολύ καλά σήμερα, είχαμε ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Μετά το πρώτο σετ, επηρεαστήκαμε και έγινε πιο δύσκολο».

Ο Τόνσεκ Στερν με τη σειρά του, επεσήμανε: «Είναι δύσκολο να πω κάτι, μετά από αυτό το ματς... Το θέλαμε πολύ. Ξέρουμε όλοι πόσο θέλαμε αυτή τη νίκη, ειδικά μετά το πρώτο ματς στην έδρα μας, που κερδίσαμε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, αλλά στο τέλος και των τριών σετ χάσαμε τη συγκέντρωση μας και έτσι, η Αρκάς πάτησε γκάζι, αφού πήρε αυτοπεποίθηση. Ήμασταν πολύ κοντά, αλλά δυστυχώς, τελείωσε με αυτόν τον τρόπο. Τελειώσαμε, φέτος, με την Ευρώπη και τώρα, πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον μεγαλύτερο στόχο μας, το πρωτάθλημα».