Τράβιτσα: «Αφήσαμε το στίγμα μας»

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα έκανε τον απολογισμό του Ολυμπιακού στους ομίλους του CEV Champions League μετά και την ήττα από την Ζιράτ.

Τράβιτσα: «Αφήσαμε το στίγμα μας»

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του CEV Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την ήττα από την Ζιράτ εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντράγκαν Τράβιτσα σχολίασε την εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά και τη συνολική παρουσία του στη διοργάνωση.

Ο πασαδόρος των Πειραιωτών δήλωσε: «Φυσικά και είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά βρήκαμε απέναντι μας μια ομάδα που έπαιξε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, σε όλους τους τομείς του αγώνα, στην υποδοχή, στο σερβίς, στο μπλοκ. Ήταν πολύ δύσκολο να βρούμε το παιχνίδι μας, πρέπει να τους συγχαρούμε, το αξίζουν. Όσον αφορά στην παρουσία μας στην διοργάνωση, νομίζω ότι αφήσαμε το στίγμα μας, παίξαμε σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Κάποιες στιγμές μπορούσαμε να ανταποκριθούμε καλύτερα, κάποιες άλλες όμως όχι. Το Champions League τελείωσε για εμάς, συνεχίζουμε για τους υπόλοιπους στόχους που έχουμε».