Ολυμπιακός: Στον Ρέντη για την πρόκριση - «Να παίξουμε το παιχνίδι μας»

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι συνεχίζει, την Τετάρτη (15/11), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι δηλώσεις Καράρο και Μιτσέλι.

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη για την πρόκριση - «Να παίξουμε το παιχνίδι μας»

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν τη VDU Κάουνας, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 19:00, στο δεύτερο ματς του δεύτερου γύρου του Challenge Cup, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Κόντρα στη λιθουανική ομάδα, μετά το «διπλό» (0-3) στο Κάουνας, στην πρώτη «μάχη» της εν λόγω φάσης της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι θέλουν δύο νικηφόρα σετ στη ρεβάνς στο Ρέντη, ώστε να «σφραγίσουν» το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τρίτο γύρο.

Δηλώσεις:

Η 29χρονη πασαδόρος του Ολυμπιακού, Τζούλια Καράρο τόνισε πως: «Αύριο, είναι η ρεβάνς με την ομάδα της Λιθουανίας, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως ξέρουμε, όπως δουλεύουμε στις προπονήσεις, ώστε να πετύχουμε το στόχο που έχουμε».

Με τη σειρά του, ο τεχνικός του Θρύλου, Λορέντζο Μιτσέλι επισήμανε ότι: «Πρέπει να τελειώσουμε πολύ γρήγορα το ματς στην έδρα μας και να προκριθούμε. Κάναμε ήδη καλή δουλειά εκεί, στη Λιθουανία, οπότε πρέπει να έχουμε σωστή στάση και καλή εικόνα, αύριο, για να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να διεκδικήσει κάποια ευκαιρία».