Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ: Ελάτε να το απολαύσετε!

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε μετά από 9 χρόνια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μην πάει το μυαλό σας σε περασμένα μεγαλεία, αφού το ελληνικό βόλεϊ υποχώρησε την τελευταία δεκαετία και μόνο η συμμετοχή  στην γιορτή του βόλεϊ είναι επιτυχία.

Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ: Ελάτε να το απολαύσετε!

Στόχος η τρίτη θέση του ομίλου για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στο Cev Cup, αλλά κι αυτή είναι δύσκολη και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να απολαύσουμε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ μετά από πολλά χρόνια στον Ρέντη.

Nτράγκαν Τράβιτσα: «Τώρα ξεκινούν τα ωραία, πάμε Ολυμπιακέ»

Η πρώτη θέση του ομίλου δίνει απευθείας το εισιτήριο για τη φάση των «8» της διοργάνωσης ενώ οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 2η θέση και ο καλύτερος 3ος θα παίξουν στα πλέι οφ με στόχο να περάσουν στους «8».

O Oλυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 9 χρόνια!

Οι υπόλοιποι 3οι (4 ομάδες) θα συνεχίσουν στους «8» του CEV Cup και θα αντιμετωπίσουν μια από τις ομάδες της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η σιωπή των... αμνών και η ένοχη σιωπή του Υπουργείου Αθλητισμού

Άρα στόχος του Ολυμπιακού είναι να περάσει τη βελγική Κνακ Ροζελάρε, τη φιναλιστ του περσινού Cev Cup, κι αυτό φαντάζει δύσκολο. Απο εκεί και πέρα θέλει καλές εμφανίσεις με την τρις κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ Ζάκσα Κόζλε με προπονητή τον Σαμουέλβο, που έχει τη βάση της εθνικής Πολωνίας (πασαδόρος Γιάνουτς, διαγώνιος Κάζμαρεκ, ακραίους Μπάρτοζ, Σλίβκα) συν τον αμερικανό λίμπερο Σότσι, τους κεντρικούς Βίντεμπουργκ (Ολλανδία),Τάκβαμ (Νορβηγία), Σμιτ (ΗΠΑ).

Η τουρκική Ζιράτ έχει ακραίους εκ των κορυφαίων του κόσμου, τον Αμερικανό Άντερσον και τον κουβανό Καμέχο, τον ολλανδό διαγώνιο Βάουτερ Τερ Μαζ, συν τον αργεντίνο Λουτσιάνο Βισεντίν και τον ολλανδό Τούινστρα.

Η Κνακ Ροζελάρ κάποτε ήταν του χεριού μας. Κάποτε. Έχει τον Μεξικανό διαγώνιο Καστανέδα, τον ολλανδό Γιάσπερ Ούιστρα, τον εσθονό Χλεντρι Τρέιαλ. Αυτή η ομάδα είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η αγωνιστική: Ζάκσα – Ολυμπιακός 22/11, 19:30

2η: Ολυμπιακός – Ροζελάρε 28 ή 29 ή 30/11

3η: Ολυμπιακός – Ζιράτ 12 ή 13 ή 14/12

4η: Ροζελάρε – Ολυμπιακός 20/12, 21:30

5η: Ολυμπιακός – Ζάκσα 9 ή 10 ή 11/1/2024

6η: Ζιράτ – Ολυμπιακός 17/1/2024, 19:00

Οι όμιλοι:

1ος: Ζάκσα – Ροζελάρε – Ζιράτ – Ολυμπιακός

2ος: Τρεντίνο – Ρεσόβια – Τουρ – Λιουμπλιάνα

3ος: Μπερλίν – Πιατσέντσα – Χάλκμπανκ – Μπενφίκα

4ος: Γιαστρέμπσκι – Λίνεμπουργκ – Μπουντεγιόβιτσε – Γουάγουας ή Παρτιζάν

5ος: Λούμπε – Νόλικο Μασέικ – Πράγα – Γκαλάτι