Ολυμπιακός: Πράξη δεύτερη στη Ρουμανία!

Στη «μάχη» της πρόκρισης στο κυρίως ταμπλό του Champions League, επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πράξη δεύτερη στη Ρουμανία!

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, βρίσκονται στη Ρουμανία, από την Πέμπτη (9/11), για τη συμμετοχή τους στον έκτο όμιλο του δεύτερου προκριματικού γύρου του θεσμού.

Την Παρασκευή (10/11) στις 21:00, στο πρώτο ματς του προκριματικού ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει τη βουλγαρική Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς στο Γκαλάτι.

Στη συνέχεια, το Σάββατο (11/11, 21:00) και την Κυριακή (12/11, 18:00), οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δύο ακόμα ματς για τα προκριματικά, με την ουκρανική Προμετέι Ντνίπρο και τη διοργανώτρια του ομίλου στη Ρουμανία, Αρκάντα Γκαλάτι, με στόχο την είσοδό τους στο Champions League (προκρίνεται ο πρώτος κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος).

Δηλώσεις:

Ντανιέλ Καστελάνι: «Είναι ένα ταξίδι για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα είναι έτοιμη, πολύ θετική και έχει υψηλό κίνητρο, να περάσουμε αυτό τον όμιλο. Παίζουμε με τρεις ομάδες, που είναι κορυφαίες στις χώρες τους, είναι περίπου του ίδιου επιπέδου, έχουν και οι τρεις ομάδες πολύ δυνατό διαγώνιο. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα από το σερβίς μας. Και όταν έρθει το δυνατό σερβίς το δικό μας, θα πάμε εκεί που θέλουμε εμείς το παιχνίδι τακτικά».

Δημήτρης Τζιάβρας: «Σίγουρα, είναι κάτι που θέλουμε πολύ, να περάσουμε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι πολύ σημαντικό και θα είναι το δώρο από την περσινή μας πορεία. Αυτή τη στιγμή, είναι Νο.1 στόχος μας! Παίζουμε με πολύ καλές ομάδες, αλλά και εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε βρει ρυθμό και έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να περάσουμε».