Μιτσέλι: «Να κερδίσουμε την Κάουνας πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Λορέντζο Μιτσέλι, έδωσε το σύνθημα ενόψει του αυριανού (7/11) αγώνα με την Κάουνας στη Λιθουανία, για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup.

Μιτσέλι: «Να κερδίσουμε την Κάουνας πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Το ευρωπαϊκό της ταξίδι ξεκινάει αύριο (7/11) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού και αντιμετωπίζει την VDU Κάουνας στη Λιθουανία, για τον δεύτερο γύρο του Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες», που προέρχονται από τη νίκη (3-2) επί του Απολλώνιου στο Ρέντη και το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα, φιλοδοξούν να ξεκινήσουν με το δεξί την πορεία τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, ώστε να κάνουν το βήμα πρόκρισης στον τρίτο γύρο του θεσμού, αλλά και να αναπτερώσουν το ηθικό τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Volley League.

Λορέντζο Μιτσέλι: «Είμαστε εδώ, έτοιμοι να ξεκινήσουμε στη σωστή κατεύθυνση το ευρωπαϊκό μας ταξίδι και να κάνουμε το πρώτο βήμα για τη συνέχειά μας στο Challenge Cup. Παράλληλα με τη σημασία του αγώνα, πρέπει να προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Μεγάλος αγώνας αύριο, πρέπει να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στη βάση μας, για να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι».

Μικαέλα Μλέινκοβα: «Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πώς παίζει το Κάουνας, όμως σίγουρα, θα είμαστε προετοιμασμένες για το παιχνίδι, όπως πάντα. Πρέπει να μπούμε στο ματς επιθετικά και να μην αφήσουμε το Κάουνας να κάνει το παιχνίδι του. Πρέπει να οδηγήσουμε εμείς το ρυθμό και να τους πιέσουμε με το σερβίς μας από την αρχή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ξεκινήσω, αύριο, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη νέα μου ομάδα».