Γιούνους Οτσάλ: «Αν θέλεις μπορείς να κάνεις θαύματα. Αν δεν θέλεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»

Εμφανώς προβληματισμένος από την ήττα και την εμφάνιση της ομάδας παρουσιάστηκε ο Γιουνούς Οτσάλ μετά το τέλος του αγώνα με την Τσεχία.

Γιούνους Οτσάλ: «Αν θέλεις μπορείς να κάνεις θαύματα. Αν δεν θέλεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα»

Αρχικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σχολιάζοντας τον αγώνα τόνισε:«Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε την προετοιμασία και είχαμε σειρά φιλικών αγώνων είχαμε συνέχεια πολλά σκαμπανεβάσματα και φοβόμουν αυτό ακριβώς. Χθες παίξαμε εξαιρετικά και περίμενει αν όχι εξίσου καλή εμφάνιση μια ανάλογη. Δεν μπήκαμε ποτέ στο πνεύμα το παιχνιδιού... Δεν παίξαμε σχεδόν κανένα στοιχείο του παιχνιδιού κι ήμασταν πολύ... εύθραυστοι. Δεν είναι θέμα προετοιμασίας, αλλά θέλησης. Αν θέλεις μπορείς να κάνει τρομερά πράγματα. Αν δεν θέλεις ή είσαι αγχωμένος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Κάναμε αλλαγές πήραμε τάιμ άουτ αλλά δεν άλλαξε κάτι...»

Στην ερώτηση για το τι περιμένει από εδώ και πέρα από την ομάδα του και τη μάχη της πρόκρισης σημείωσε:«Σήμερα χάσαμε μεγάλη ευκαιρία και ελπίζω να μην την... ψάχνουμε αργότερα. Σίγουρα κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν θα παίξουμε σαν να είναι τελικός κι αν κερδίσουμε λογικά συνεχίζουμε και μετά έχουμε την Τουρκία. Είναι πάλι δύο συνεχόμενα ματς και σίγουρα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Αν θέλουμε να περάσουμε πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ' το συνηθισμένο, όπως κάναμε κόντρα στη Σουηδία».