Ο Μιτσέλι έκανε αρχηγό της Βουλγαρίας την Πάσκοβα της ΑΕΚ

Η Mιροσλάβα Πάσκοβα της ΑΕΚ είναι η νέα αρχηγός της εθνικής ομάδας γυναικών της Βουλγαρίας, με την ευλογία του ομοσπονδιακού προπονητή και τεχνικού του Ολυμπιακού Λορέντσο Μιτσέλι.

Ο Μιτσέλι έκανε αρχηγό της Βουλγαρίας την Πάσκοβα της ΑΕΚ

Η Πάσκοβα, η οποία είναι από τις πιο έμπειρες παίκτριες αντικαθιστά την Ελίτσα Ατανασίγεβιτς.

Οι ανακοινώσεις έγιναν παρουσία του προέδρου της βουλγαρικής ομοσπονδίας και παλιάς δόξας του Άρη Λιούμπο Γκάνεφ.

Ο Λορέντσο Μιτσέλι δήλωσε: «Γνωρίζω τη Miroslava Paskova εδώ και πολύ καιρό. Από τη σεζόν 2016/17, όταν ήταν μαζί μου στην πολωνική Ρεζόφ. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο την επέλεξα ως αρχηγό. Νομίζω ότι είναι πραγματική μαχήτρια και όπως λένε αφήνει την καρδιά της στο γήπεδο. Έχει μεγάλη θέληση και χαρακτήρα. Αυτά ήταν τα προσόντα που έψαχνα στην νέα αρχηγό. Υπήρχαν μερικά πιο έμπειρα κορίτσια στην ομάδα που μπορούσαν να φορέσουν το περιβραχιόνιο της αρχηγού. Αλλά έψαχνα για ορισμένα προσόντα».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η Miroslava Paskova ταιριάζει πλήρως με το όραμά μου για αρχηγό. Έχω δει την εξέλιξή της με τα χρόνια. Έχει γίνει από το μηδέν, όπως λένε, αποδεδειγμένη ανταγωνιστική. Αυτό θα έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανανεωμένη ομάδα. Πιστεύω ότι είναι ικανή να οδηγήσει αυτή τη νεανική ομάδα στην ανάπτυξή της, συνειδητοποιώντας τις δυνατότητές του. Νιώθω ότι έκανα τη σωστή επιλογή και θα είναι ένας άξιος αρχηγός».