Μέθυσαν... με μπίρα, ζήτησαν μπόνους και ρεπό (φωτό από το γλέντι)

Στο μπαρ "Cohen Dinnery" των αδελφών Χρυσοφάκη στην Πειραϊκή διασκέδασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, πίνοντας μπίρα από την κούπα, ζητώντας ταυτόχρονα από τον μάνατζερ Νίκο Μαντούβαλο «μπόνους» και από τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι «ρεπό».

Μέθυσαν... με μπίρα, ζήτησαν μπόνους και ρεπό (φωτό από το γλέντι)

Παίκτες, προπονητές και διοίκηση βρέθηκαν μετά την απονομή στην Πειραϊκή, με τελευταίο αφιχθέντα τον Ιντάλγκο, που πήγε πρώτα σπίτι του, έβαλε τα καλά του και ήρθε μαζί με τη σύζυγο, τα παιδιά του και τον Φινλανδό μάνατζέρ του. Οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο μπαρ με τις φόρμες τους, ο Τζουλιάνι είχε μαζί του τον Ιταλό φίλο του Στέφανο, οι Στερν, Παγένκ, Γκουσταβάο με τις γυναίκες τους.

thumbnail_IMG_4417.jpeg
Παγένγκ και Στερν με τις συζύγους τους

Ακούστηκαν φυσικά το «Περαία μου, Περαία μου», ο ύμνος του Ολυμπιακού και στη συνέχεια γέμισαν την κούπα με μπίρα και ήπιαν όλοι με τη σειρά τους. Όταν η κούπα έφτασε στον Νίκο Μαντούβαλο, οι παίκτες ζήτησαν εν χορώ «μπόνους» και στον Τζουλιάνι «ρεπό». Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, εξάλλου, έδωσε ζωντανή συνέντευξη στο Μega, στην εκπομπή για το Τσάμπιονς Λιγκ.

thumbnail_IMG_4418.jpeg
Ο Γκουσταβάο με την οικογένεια του

Οι κάτοχοι του Τσάλεντζ Καπ είχαν την Πέμπτη ρεπό και την Παρασκευή στις 11.00 ραντεβού στο γήπεδο, ενώ, εκτός από το πριμ που προβλέπεται στα συμβόλαιά τους, μπορεί να δοθούν έξτρα λεφτά αν κατακτήσουν τα επόμενα δύο ή τρία τρόπαια. Ακολουθούν το Κύπελλο Ελλάδας, το Λιγκ Καπ και το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα παίξει τέλος του μήνα στην Καλαμάτα με τον Μίλωνα, ενώ στον άλλον ημιτελικό αγωνίζονται ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Οι τελικοί του Λιγκ Καπ είναι Ολυμπιακός - Μίλων, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στις τρεις νίκες, ενώ στους διπλούς τελικούς θα παίξουν Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

thumbnail_IMG_4416.jpeg
Ο Ιντάλγκο με την οικογένεια του
thumbnail_IMG_4420.jpeg
Οι Θρακιώτες Κουμεντάκης, Δαλακούρας
thumbnail_IMG_4426.jpeg
Στερν και Ιντάλγκο με τον Λευτέρη Χρυσοφάκη
thumbnail_IMG_4433.jpeg
Ο νεαρός Ματέο Χαζμπάλα
thumbnail_IMG_4435.jpeg
Κουμεντάκης και Τράβιτσα