Ολυμπιακός: Πότε γίνεται ο τελικός με τη Μακάμπι και πως παίρνει το τρόπαιο

Πολύ κοντά στο τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο στο βόλεϊ βρίσκεται ο Ολυμπιακός που νίκησε με 3-0 σετ τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Πώς παίρνουν το τρόπαιο οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Πότε γίνεται ο τελικός με τη Μακάμπι και πως παίρνει το τρόπαιο

Μία ανάσα από την κατάκτηση του CEV Challenge Cup βρίσκεται ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ με 3-0 σετ. Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχει κάνει το πρώτο βήμα, ενώ έχει τον δεύτερο τελικό στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο δεύτερος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου στο ΣΕΦ και θα ξεκινήσει στις 20:00. Τα εισιτήρια μάλιστα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχουν τεθεί στη διάθεση του κόσμου από το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται λοιπόν κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου ή για την ακρίβεια απέχει μόλις δύο σετ από το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του. Το 3-0 με το οποίο νίκησαν οι «ερυθρόλευκοι» είναι καθαρή νίκη, αλλά σε περίπτωση που στο ΣΕΦ ηττηθούν με 3-1 τότε το τρόπαιο θα κριθεί στο χρυσό σετ.

Ο Ολυμπιακός εάν πάρει δύο σετ έχει τελειώσει οριστικά τον τελικό και έχει κάνει δικό του τρόπαιο. Γι' αυτό και ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά το τέλος του πρώτου τελικού έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους, αφού τον χωρίζουν δύο σετ από τον ευρωπαϊκό τίτλο.