Φόιερ: «Θα γεμίζαμε και το Γιαντ Ελιάου»

Ο Γερμανός Φόιερ της Μακάμπι εκτίμησε ότι στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ θα γέμιζαν και το γήπεδο μπάσκετ της Μακάμπι το «Γιαντ Ελιάου».

Φόιερ: «Θα γεμίζαμε και το Γιαντ Ελιάου»

Ο Γερμανός Φόιερ της Μακάμπι είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο απέναντι στον Ολυμπιακό και μας είπε «Για πρώτη φορά θα δει τόσος πολύ κόσμος αγώνα βόλεϊ. Οι φίλαθλοι της Μακάμπι παρότι είναι φίλοι του μπάσκετ είναι ενθουσιασμένοι με την πορεία μας. Ακόμη και στα ντέρμπι με την Χαποέλ , που είναι σαν να παίζουν Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός δεν έχουμε τόσο πολλούς θεατές. Πιστεύω θα γεμίζαμε και το "Γιαντ Ελιάου" αν είχαμε την δυνατότητα να παίξουμε εκεί».

Ο Τόνσεκ Στερν τόνισε: «Μας αρέσει να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Έπαιξα με τη Σλοβενία στην Πολωνία απέναντι σε 12.000 φιλάθλους. Καλύτερα για εμάς που θα έχει πολύ κόσμο και φανατισμό. Ήρθαμε για να κερδίσουμε 3-0 και θα τα καταφέρουμ».

Ο Άλεν Παγένγκ είπε «φέτος η ομάδα μπορεί να πάρει τίτλους, δεν έχει σχέση με την περσινή. Θέλουμε να έχουμε δυνατό σερβίς για να τους βγάλουμε μακρυά από το φιλέ, να μη παίξει γρήγορα ο πασαδόρος τους και να τους περιμένουμε στο μπλοκ και την άμυνα».

O Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, σίγουρα. Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δώσουμε το 101% και θα δούμε. Αυτοί οι τελικοί ίσως κριθούν σε πράγματα τα οποία δεν έχουν φανεί έως τώρα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».