ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, Καλλιμάρμαρο, ή Καραϊσκάκη η ρεβάνς Ολυμπιακός-Μακάμπι

Οι φίλοι της Μακάμπι αγόρασαν σε 5 λεπτά τα 3500 εισιτήρια του τελικού Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών με τον Ολυμπιακό, αλλά η ζήτηση για τη ρεβάνς είναι μεγάλη, δεν θα γίνει στον Ρέντη και η διοίκηση του ερασιτέχνη αναζητά την έδρα ανάμεσα σε ΣΕΦ, ΟΑΚΑ , Καραϊσκάκη και Καλλιμάρμαρο!

ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, Καλλιμάρμαρο, ή Καραϊσκάκη η ρεβάνς Ολυμπιακός-Μακάμπι

Οι Ισραηλινοί τρελάθηκαν και εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια του τελικού Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών με τον Ολυμπιακό σε 5 λεπτά και σε απολογία του το κλαμπ ζήτησε συγγνώμη επειδή με τη ζήτηση που υπήρχε μπορούσε να τυπώσει 20.000 εισιτήρια και να γεμίσει δυο φορές του «Γιαντ Ελιάου». Εκείνη την ημέρα όμως παίζει στην Ευρωλίγκα η Μακάμπι με την Φενέρ Μπαχτσέ και γι αυτό μετακόμισαν στο γήπεδο "Drive In" της μισητής αντιπάλου, της Χαποέλ.

Ολυμπιακός: Αποθέωση στη Σύρο και «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» (vid)

Η ζήτηση για τη ρεβάνς όμως είναι μεγαλύτερη, το ματς δεν θα γίνει στον Ρέντη και η διοίκηση του ερασιτέχνη αναζητά την έδρα ανάμεσα σε ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, Kαραϊσκάκη και Καλλιμάρμαρο! Ναι καλά διαβάσατε, στην έδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, όπως έκανε η Μακάμπι με τη Χαποέλ και δεν θα υπάρξει πρόβλημα, γιατί το ΟΑΚΑ ανήκει ακόμη στο κράτος.

Μιλενκόσκι: «Ο Ολυμπιακός καλύτερος της Μακάμπι»

Πρώτη επιλογή είναι το ΣΕΦ, όπου υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης στις 15 Μαρτίου, αλλά η ζήτηση είναι τεράστια και μπορεί να γεμίσει και το ΟΑΚΑ, ενώ υπάρχει και η προχωρημένη σκέψη να παίξουν στο Καλλιμάρμαρο, εκεί όπου η ΑΕΚ σήκωσε το Κυπελλούχων μπάσκετ το 1968 κι εκεί γινόταν παλιά και οι τελικοί Κυπέλλου μπάσκετ και βόλεϊ.

Τι ισχύει με την Κούμπουρα στη ρεβάνς Ολυμπιακός-Ταργκοβίστε

Ο Ολυμπιακός την τελευταία φορά που έπαιξε στο ΣΕΦ ήταν το 2018 με τη Ραβένα, όπου πουλήθηκαν 9.000 εισιτήρια και άπαντες έμειναν άφωνοι με τον παλμό της εξέδρας.

Οι πιο παλιοί θυμούνται το ΣΕΦ κατάμεστο το 1992 και το 1993 στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και στον τελικό με τη Ραβένα, την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, των Κίραλι, Τίμονς.

Όσον αφορά το Καλλιμάρμαρο υπάρχει φόβος για τις καιρικές συνθήκες, η CEV όμως θέλει να γίνει εκεί ο τελικός, μετά την επιτυχία που είχε το παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ στην Ολλανδία, με τα ματς στο Άρνεμ, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βίτεσε, με σβηστά τα φώτα στις εξέδρες και διαμορφωμένο τον αγωνιστικό χώρο. Γιατί να μη γίνει το ίδιο στο Καλλιμάρμαρο ή στο Καραϊσκάκη.

Οι συνθήκες ευνοούν γιατί ο κόσμος του Ολυμπιακού αγάπησε την ομάδα βόλεϊ μετά την ανατροπή στο Μαρούσι με 4-1 σετ επί του Παναθηναϊκού. Κι ακόμη κι αν χάσει 3-0 στο Τελ Αβίβ μπορεί να το επαναλάβει στην έδρα του, αλλά αν πάρει νίκη ή δυο σετ τότε θα γίνει πανζουρλισμός! Ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει ιστορία!