Μιτσέλι: «Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο Λορέντσο Μιτσέλι σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από την Ταργκοβίτσε με 3-2 για τα προημιτελικά του CEV Cup γυναικών.

Μιτσέλι: «Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Οι «ερυθρόλευκες», με τα δύο σετ που κατέκτησαν, παρέμειναν ζωντανές για την πρόκριση στη φάση των «4» της διοργάνωσης, αφού στη ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την άλλη Πέμπτη (2/3), χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ (3-0, 3-1 ή 3-2 και την κατάκτηση του «χρυσού» σετ).

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Λορέντσο Μιτσέλι αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού τονίζοντας πως μπορεί να πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί ενώ κερδίσαμε την ευκαιρία και μετά μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το ένστικτό μας να τους… τελειώσουμε, δεν έγινε. Ήμασταν έτοιμοι να φτάσουμε σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά τελικά πήραμε το ελάχιστο… Πρέπει να είμαστε θαρραλέοι και με καθαρό μυαλό, όταν η μπάλα “καίει” και το ματς είναι στο πιο κρίσιμο σημείο του. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Εμείς δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με αυτό. Αλλά πρέπει να αρχίζουμε και να ολοκληρώνουμε τις αναμετρήσεις με την ίδια “επιθετική” συμπεριφορά και επιθυμία».