Προημιτελικός CEV Cup: Ματς πρόκληση για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Ταργκοβίστε

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του CEV Cup καλείται να κάνει σήμερα (18:00) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει στη Ρουμανία την Ταργκοβίστε για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Προημιτελικός CEV Cup: Ματς πρόκληση για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Ταργκοβίστε

Τα κορίτσια του Θρύλου, γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που τις περιμένει, θέλουν να βάλουν από απόψε τις βάσεις για μια μεγάλη πρόκριση, που θα κριθεί τη μεθεπόμενη Πέμπτη (2/3) στη ρεβάνς του Ρέντη. Η πρόσφατη εμφάνιση και η καθαρή νίκη 3-0 επί του Μαρκόπουλου στο «Μ. Μερκούρη» για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος έδειξαν ότι οι «ερυθρόλευκες» ξαναβρίσκουν τα πατήματά τους, αλλά το σημερινό παιχνίδι και ο αντίπαλος είναι σε άλλο επίπεδο, πράγμα που γνωρίζουν ο Λορέντζο Μιτσέλι και οι παίκτριές του.

«Είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο και η σειρά θα ολοκληρωθεί την άλλη Πέμπτη, στο δικό μας γήπεδο. Πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε ένα μεγάλο ματς, με συγκέντρωση. Επιτέλους, έχω όλες τις παίκτριές μου στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Ταργκοβίστε» τόνισε ο Ιταλός προπονητής, ενώ η Τζίνα Λαμπρούση πρόσθεσε: «Η ομάδα μας έχει φτάσει στις οκτώ καλύτερες και θέλουμε πολύ να κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην Ευρώπη! Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, κυνηγάμε τη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, θα τα δώσουμε όλα».