Αλλάζει έδρα η Μακάμπι, πάει στο γήπεδο της Χαποέλ στις 5 Μαρτίου - Τι ισχύει με το ΣΕΦ

Η Μακάμπι θέλει να παίξει σε μεγαλύτερο γήπεδο τους τελικούς του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών και μετακομίζει στο γήπεδο της Χαποέλ.

Αλλάζει έδρα η Μακάμπι, πάει στο γήπεδο της Χαποέλ στις 5 Μαρτίου - Τι ισχύει με το ΣΕΦ

Η Μακάμπι Τελ Αβιβ έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει να παίξει τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο μικρό, μόλις 1000 θέσεων «Χαντάρ Γιοσέφ».

Ολυμπιακός: Η δύσκολη έδρα της Μακάμπι: Πέταξαν καπνογόνο στον αγωνιστικό χώρο! (vid)

Αρχικά θέλησαν να μετακομίσουν στο «Γιαντ Ελιάου» χωρητικότητας 10.500 θεατών, το γήπεδο μπάσκετ, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί εκείνη την ημέρα παίζει η Μακάμπι με την Φενέρ Μπαχτσέ, στην Ευρωλίγκα και έκαναν την καρδιά τους πέτρα και μετακομίζουν στο γήπεδο μπάσκετ της μισητής αντιπάλου, της Χαποέλ. Σαν να πηγαίνει ο Ολυμπιακός να παίξει στο ΟΑΚΑ, στο γήπεδο μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Volley League- Pre League (Αποτελέσματα, βαθμολογίες): Ξανά Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Το Drive In της Χαποέλ είναι χωρητικότητας 3.500 θεατών και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ζήτησε από τον Ολυμπιακό να αλλάξει και η ημερομηνία από τις 8 Μαρτίου στις 5 Μαρτίου.

Έργο Τζουλιάνι η ανατροπή του Αμαρουσίου!

Όσον αφορά τη ρεβάνς, η διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού μελετά τα υπερ και τα κατά της μετακόμισης στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», αλλά έχει το κακό προηγούμενο της μετακόμισης στο ΣΕΦ στην ρεβάνς του τελικού με τη Ραβένα. Τότε που δεν γέμισε ούτε το μισό ΣΕΦ και έχασε και την κούπα.

Η γνώμη μας είναι να γίνει η ρεβάνς στο ΣΕΦ, παρότι θέλει τουλάχιστον τεσσάρων ημερών εργασίες για να μεταμορφωθεί ο χώρος...

ΥΓ: Η διοίκηση του Ολυμπιακού έπραξε το σωστό στη ρεβανς του Αμαρουσίου, δεν διεκδίκησε το ματς στα χαρτιά, με εντολή Κουντούρη ο Ολυμπιακός ήθελε να παίξει. Μπορούσε να απαιτήσει από τη CEV τον μηδενισμό του Παναθηναϊκού, αλλά δεν το έπραξε. Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός πήρε το ματς στα χαρτιά με τη Λέφσκι στη Σόφια, όταν οι Βούλγαροι πέταξαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του ματς.