Γιώτα: «Είμαστε Ολυμπιακός και πάμε πάντα για τη νίκη»

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα, αναφέρθηκε στο αυριανό (8/2, 19.00) παιχνίδι ρεβάνς με την Ντούκλα Λίμπερετς στην Τσεχία για το CEV Cup.

Γιώτα: «Είμαστε Ολυμπιακός και πάμε πάντα για τη νίκη»

Για την προσπάθεια που θα καταβάλει ο Ολυμπιακός στον αυριανό (8/2, 19.00) επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο την Ντούκλα Λίμπερετς στην Τσεχία, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Κατερίνα Γιώτα.

Οι «ερυθρόλευκες», μετά τη νίκη τους με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι πλέι οφ των οκτώ καλύτερων ομάδων του CEV Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», καλούνται πλέον να πάρουν δύο σετ στη ρεβάνς στην Τσεχία για να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

«Κάναμε μια πολύ καλή αρχή στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, την οποία θέλουμε να συνεχίσουμε και να κλειδώσουμε την πρόκριση εδώ, στην Τσεχία. Σίγουρα, περιμένουμε ο αντίπαλος να εμφανιστεί πιο δυνατός στην έδρα του, όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμες για ένα δυνατό παιχνίδι.

Εμείς χρειαζόμαστε δύο σετ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup, όμως είμαστε Ολυμπιακός και πάμε πάντα για τη νίκη», ανέφερε η κεντρική του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα.