Λαμπρούση: «Νιώθω πολύ καλά, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»

Ο Τζίνα Λαμπρούση αναφέρθηκε στην επιστροφή της στον Ολυμπιακό και στο παιχνίδι με την Μπρνο.

Λαμπρούση: «Νιώθω πολύ καλά, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά»

O Oλυμπιακός κέρδισε δια περιπάτου 3-0 την αδύναμη Κράλοβο και θέλει πλέον δυο σετ στο Μπρνο για να προκριθεί στην οκτάδα του CEV Cup.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η Τζίνα Λαμπρούση σχολίασε την εικόνα της ομάδας του Πειραιά, ενώ έκανε αναφορά και στην επιστροφή της στο μεγάλο λιμάνι.

Η κεντρική του Ολυμπιακού δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους! Στην επιστροφή μου, βρήκα πολλά γνώριμα πρόσωπα, αλλά και νέα, με τα οποία όλοι μαζί προσπαθούμε να γίνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Νιώθω πολύ καλά. Η ομάδα σήμερα ήταν πολύ συγκεντρωμένη και στα τρία σετ. Ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας και αυτό φάνηκε, γιατί απέδωσε στο έπακρον, μιας και η νίκη με 3-0 ήρθε σχετικά εύκολα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με κάθε αντίπαλο. Έρχεται ένας μήνας πολύ δύσκολος, με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό θέλει αρκετή διαχείριση και συγκέντρωση, για να μπορούμε να παίρνουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο κόσμος θα ήθελα να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει σε κάθε αγώνα, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».