Το αστείο site CEV και ο... φίλος μας Αλεξάνταρ Μπόρισιτς

Για γέλια και για κλάμματα είναι το site της CEV και παρότι έφτιαξαν καινούργιο πάνω από ένα χρόνο, πιο χρηστικό είναι το παλιό και από αυτό παίρνουμε τις πληροφορίες, γι' αυτό και το κρατούν ακόμη ζωντανό.

Το αστείο site CEV και ο... φίλος μας Αλεξάνταρ Μπόρισιτς

Με τα λεφτά του βόλεϊ πληρώθηκε αυτός που το έφτιαξε και ουδείς λογοδότησε, ενώ πρέπει να πληροφορήσουμε τον «φίλο» του ελληνικού βόλεϊ Αλεξάνταρ Μπόρισιτς ότι έχει στη δούλεψη του άσχετους με το βόλεϊ.

Οι «Έλληνες» του Μουντοβόλεϊ, από τον Ναγκά και τον Χελντ ως τον Στερν

Στο πρόσφατο top-10 της πρώτης αγωνιστικής των προκριματικών του Ευρωβόλεϊ γυναικών είχαν μια φάση από το ματς της Ελλάδας, τη Βλαχάκη να δέχεται μπλοκ, ενώ έγιναν σπουδαίες φάσεις για την νικήτρια Ελλάδα. Αυτοί που κάνουν τις επιλογές είτε είναι άσχετοι, είτε τεμπέληδες.

Όσον αφορά τον πρόεδρο της CEV, Mπόρισιτς πρέπει να αποδεικνύει και στην πράξη ότι είναι φίλος μας, αφού πρόσφατα και στα μουλωχτά όρισε και τα δυο ματς Βοσνία-Νορβηγία στη Βοσνία, κάτι που ευνοεί την Βοσνία κύριο αντίπαλο μας για την πρόκριση στο Ευρωβόλεϊ 2023.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ 2022(αποτελέσματα): Στο τάι μπρέικ η Ολλανδία την Αργεντινή

Η ελληνική ομάδα θα υποχρεωθεί να πάει στη Βόρεια Νορβηγία, στον Βόρειο Πόλο, ενώ οι Βόσνιες θα παίξουν ξεκούραστα τα δυο ματς στην έδρα της. Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς;