Κουτίνιο: «Θα πάρουμε το CEV Cup»-Αντίπαλος η Πόρτο

Ξεκάθαρος ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο που τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» θα κατακτήσουν το CEV Cup. Αντίπαλος η Πόρτο

Κουτίνιο: «Θα πάρουμε το CEV Cup»-Αντίπαλος η Πόρτο

Ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη αλλά λύγισε απέναντι στη Ζοκ και μετά την ήττα με 3-0 σετ στον Πειραιά αποχαιρέτησε το όνειρο του Champions League αλλά συνεχίζει στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, το CEV Cup. Αντίπαλος η Πόρτο στις 16 Νοεμβρίου, στις 16 Νοεμβρίου το πρώτο ματς στην Πορτογαλία, κι αν περάσει θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Σβέρινερ(Γερμανία)-Νάντη(Γαλλία).

Ο τεχνικός, Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο έδωσε το σύνθημα για την ευρωπαϊκή συνέχεια:

«Πραγματικά η Ζοκ είναι μια καλή ομάδα. Έπαιξε εξαιρετικό βόλεϊ. Σήμερα ήταν καλύτερη από εμάς. Έλειψαν κάποια πράγματα από το παιχνίδι μας. Ήμασταν αρκετά καλοί σε μερικά στοιχεία αλλά δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα που θέλαμε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τους πόντους που μας έδωσε ο αντίπαλος. Δεν ήταν η μέρας και προχωράμε».

Όσον αφορά την επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού στο CEV Cup, ο τεχνικός της ομάδας σχολίασε: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τη διοργάνωση. Θέλουμε να νικάμε πάντα όπου και να αγωνιζόμαστε και αυτό θα κάνουμε και στην Ευρώπη»