Θέτιδα Βούλας: Σφραγίζει την ιστορική πρόκριση κόντρα στη VKP Bratislava!

Η Θέτιδα Βούλας υποδέχεται αύριο Τρίτη (2/11, 20.00) στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τη VKP Bratislava με... φόντο την πρόκριση στους «16» του CEV Challenge Cup γυναικών.

Θέτιδα Βούλας: Σφραγίζει την ιστορική πρόκριση κόντρα στη VKP Bratislava!

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να παρευρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει τις προσπάθειές της για πρόκριση στους «16» του CEV Challenge Cup γυναικών απεύθυνε τη Δευτέρα η διοίκηση της Θέτιδας Βούλας.

Η ελληνική ομάδα υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» τη VKP Bratislava θέλοντας να σφραγίσει την ιστορική πρόκριση, μετά το θρίαμβό της στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη, η ομάδα Γυναικών του συλλόγου μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ιστορική πρόκριση στους "16" του CEV Challenge Cup, στην παρθενική της εμφάνιση σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα και είναι έτοιμη να γράψει μια χρυσή Ευρωπαϊκή σελίδα στην ιστορία της.

Η Θέτιδα θα φιλοξενήσει την VKP Μπρατισλάβας στην δεύτερη αναμέτρηση, μετά τη νίκη με 3-0 στην Σλοβακία και θέλει τον κόσμο της δίπλα. Ελάτε να στηρίξουμε την ομάδα μας, να κάνουμε γιορτή μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση και να γίνουμε μέρος της ιστορίας.

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, πως την Τρίτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 θα αναχωρήσει από το Κλειστό της Βούλας πούλμαν που θα οδηγήσει όποιον το επιθυμεί στο Κλειστό Μελίνα Μερκούρη ΔΩΡΕΑΝ. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλείστε έγκαιρα να κλείσετε θέση επικοινωνώντας με την γραμματεία του συλλόγου.

Η γραμματεία του συλλόγου λειτουργεί: Καθημερινά πλην Παρασκευής: από 17:00 έως τις 20:30Σάββατο-Κυριακή: από 10:00 έως τις 13:15. Τρόποι επικοινωνίας: Email: aspethetis@gmail.com και Τηλέφωνο: 210 899 4484. Σας περιμένουμε όλους εκει! Για μια ιστορική ευρωπαϊκή πρόκριση».