Μιγιαήλοβιτς: «Πήραμε ώθηση από αυτή τη νίκη» - Εφραιμίδης: «Μας έδωσε ψυχολογία η πρόκριση»

Δηλώσεις έκαναν ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς και ο Δημήτρης Εφραιμίδης μετά από την πρόκριση του Ολυμπιακού εις βάρος της Κομάρνο

Μιγιαήλοβιτς: «Πήραμε ώθηση από αυτή τη νίκη» - Εφραιμίδης: «Μας έδωσε ψυχολογία η πρόκριση»

Με νίκη στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού απέκλεισε την Κομάρνο και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του CEV Champions League.

Ένα σκαλοπάτι πριν από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ ανδρών

Μετά τον αγώνα ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς είπε: «Νομίζω κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και στα τρία σετ και τα παιδιά που έπαιξαν στο τρίτο σετ ήταν και αυτοί πάρα πολύ καλοί. Περάσαμε στον επόμενο γύρο και τώρα πήραμε ώθηση από αυτή τη νίκη για να πάμε σε ένα δύσκολο ματς στη Σύρο, ενώ θα περιμένουμε να μάθουμε και τον επόμενο αντίπαλό μας στην Ευρώπη για να καταφέρουμε να περάσουμε στο Champions League».

Καζάζης: «Δείξαμε πολύ σίγουροι»

Από την μεριά του ο Δημήτρης Εφραιμίδης σχολίασε: «Κάναμε μία καλή εμφάνιση σήμερα, όμως αυτό που κρατάμε είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση των προκριματικών για το Champions League. Το πιο σημαντικό σε αυτό το ματς είναι ότι μας έδωσε ψυχολογία και μας προετοίμασε για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Σύρο και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό που είχαμε σήμερα για να πάμε εκεί μέσα και να πάρουμε τη νίκη».