Ολυμπιακός: Αναχωρεί για Σλοβακία - Η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στη Σλοβακία για να αντιμετωπίσει την Τετάρτη (20/10) την Κομάρνο. Διαβάστε τους αθλητές που συγκροτούν την αποστολή.

Ολυμπιακός: Αναχωρεί για Σλοβακία - Η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός στρέφει και πάλι την προσοχή του στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και συγκεκριμένα στο πρώτο παιχνίδι του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (20/10) την Κομάρνο εκτός έδρας με στόχο να πραγματοποιήσουν το πρώτο βήμα πρόκρισης, στον επόμενο γύρο. Η αναμέτρηση με την Κομάρνο θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 9 HD.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί της Τρίτης (19/10) με προορισμό τη Σλοβακία στην οποία θα φτάσει με ενδιάμεση στάση στη Βιέννη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Δημήτρη Καζάζη.

Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελούν οι παρακάτω: Παγένκ, Χαραλαμπίδης, Στιβαχτής, Μιγιαΐλοβιτς, Ανδρεάδης, Κασαμπαλής, Έγκλεσκαλνς, Ζήσης, Ζουπάνι, Παπαδόπουλος, Τζιάβρας, Δαλακούρας, Πέριτς, Εφραιμίδης.