Ζήσης: «Η νίκη θα έρθει με ένα παιχνίδι χωρίς ρίσκο και λάθη»

Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ ανδρών ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Μλάντοστ Μπρτσκο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η δήλωση του Δημήτρη Ζήση για το ματς.

Ζήσης: «Η νίκη θα έρθει με ένα παιχνίδι χωρίς ρίσκο και λάθη»

Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Μλάντοστ Μπρτσκο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, την Τετάρτη (6/10, 19:00) ο Δημήτρης Ζήσης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αρχικά ξεκινάει η σεζόν για μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Σίγουρα δεν έχει δέσει η ομάδα στο 100% αλλά είναι απολύτως λογικό στην περίοδο αυτή. Στην Βοσνία θέλουμε να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι για την νίκη, που θα έρθει με ένα παιχνίδι χωρίς πολύ ρίσκο αλλά και χωρίς λάθη. Επίσης στόχος μας είναι η καλή πορεία στην Ευρώπη άρα πρέπει να γίνει μια καλή αρχή στο ματς της Τετάρτης».

Ολυμπιακός: Αναχωρεί την Τρίτη (5/10) για τη Βοσνία

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή από το Βελιγράδι θα μεταβεί οδικώς στο Μπρτσκο την Τρίτη (5/10). Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Δημήτρη Καζάζη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν αποτελούν οι: Άλεν Παγένκ, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ανδρέας Ανδρεάδης, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Δημήτρης Ζήσης, Σταύρος Κασαμπαλής, Νίκος Ζουπάνης, Ηρακλής Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τζιάβρας, Ανέστης Δαλακούρας, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρης Εφραιμίδης.