Ολυμπιακός: Αναχωρεί την Τρίτη (5/10) για τη Βοσνία

Στους ρυθμούς της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν και της ευρωπαϊκής πρεμιέρας, που περιλαμβάνει την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μλάντοστ Μπρτσκο κινείται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Αναχωρεί την Τρίτη (5/10) για τη Βοσνία

Οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν την νταμπλούχο Βοσνίας την Τετάρτη (6/10) στις 19:00 (COSMOTESPORT 7 HD) στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού γύρου του Champions League, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Τετάρτη (13/10, 19:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (5/10), αεροπορικώς για το Βελιγράδι και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπρτσκο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Θρύλου, Δημήτρη Καζάζη ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν αποτελούν οι: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Δημήτρη Ζήση, Σταύρο Κασαμπαλή, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Δημήτρη Τζιάβρα, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη.