Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών: Προπόνηση στην Εθνική παρά το ρεπό στο αγωνιστικό πρόγραμμα (vid)

Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα (19/8) για να προπονηθούν οι αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδα βόλεϊ των γυναικών, παρά το ρεπό τους στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών: Προπόνηση στην Εθνική παρά το ρεπό στο αγωνιστικό πρόγραμμα (vid)

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την Βουλγαρία (3-0) θέλουν οι αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των γυναικών και να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στον 2ο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενόψει και του αυριανού (20/8) αγώνα με αντίπαλο την Πολωνία (20.30, ΕΡΤ-3).

Στο «στρατόπεδο» του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επικρατεί απογοήτευση για το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα, ωστόσο όλες οι αθλήτριες είναι αποφασισμένες να γυρίσουν σελίδα και να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Το πρόγραμμα την πρώτη ώρα περιελάμβανε προπόνηση στα βάρη κι αμέσως μετά προπόνηση στο γήπεδο, αλλά στο ενδιάμεσο είχαμε και την ομιλία του ομοσπονδιακού προπονητή Γκιγιέρμο Ναράνχο προς την ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός για ένα δεκάλεπτο περίπου μίλησε στις αθλήτριες του σχετικά με το ματς με την Βουλγαρία, αλλά και τη συνέχεια του τουρνουά και η όποια απογοήτευση δικαιολογημένα υπήρχε από την κακή εκκίνηση αφέθηκε στην άκρη και τα χαμόγελα και το πάθος επέστρεψαν, με την ομάδα να δείχνει αποφασισμένη για μια νέα αρχή.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο της διοργάνωσης, τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού (όλες οι ομάδες υποβάλλονται σε τεστ ανά δύο ημέρες) ενώ αύριο το πρωί (20/8) έχει προγραμματιστεί νέα προπόνηση για τις αθλήτριες της Εθνικής.