Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τη θέση του Ολυμπιακού στο "φτωχό" Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ

H CEV έκανε τελικά τον κόπο και μας ενημέρωσε πως την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 12.30 ώρα Ελλάδας θα γίνει η κλήρωση , ο ΠΑΟΚ δεν πήρε τελικά την θέση του Ολυμπιακού (θα αγωνιστεί στο CEV Cup) στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα ξεκινήσει από την Α΄ προκριματική φάση.

Ο ΠΑΟΚ  δεν πήρε τη θέση του Ολυμπιακού στο "φτωχό" Τσάμπιονς Λιγκ βόλεϊ

Εντύπωση προκαλεί πως το 75% των ευρωπαϊκών χωρών, μέλη της CEV, γυρίζουν την πλάτη τους στο Τσάμπιονς Λιγκ , αφού είναι μια πολυέξοδη διοργάνωση που όλο απαιτεί αλλά δεν προσφέρει τίποτα στις ομάδες, ενώ προϋποθέτει και έδρες 3.000 θέσεων, που δεν διέθετε ο Ολυμπιακός.

Από τις 46 χώρες που οι πρωταθλητές τους είχαν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μόλις 12 το έπραξαν.

Ο ΠΑΟΚ θα μπει τελικά στον Α΄ προκριματικό γύρο του Τσαμπιονς Λιγκ ανδρών. Ο δευτεραθλητής είχε ζητήσει να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού, αλλά στους ομίλους μπαίνουν απευθείας μόνο οι πρωταθλητές.

Ο Ολυμπιακός στο CEV Cup και ο Ηρακλής στο Τσάλεντζ Καπ. Στις γυναίκες και οι τρεις ελληνικές ομάδες, ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, ο Άρης και ο Α.Ο.Θήρας θα είναι στο Τσάλεντζ Καπ.

Στη φωτό οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Cev Cup ανδρών, όπου ξεχωρίζει η ιταλική Τρεντίνο.