Επιστροφή Παπαφωτίου στη Μιλούζ

Μετά την κατάκτηση του πολωνικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Λοτζ, η 29χρονη πασαδόρος επιστρέφει στη Γαλλία.

Επιστροφή Παπαφωτίου στη Μιλούζ

Η διεθνής καριέρα της Αθηνάς Παπαφωτίου συνεχίζεται, με την 29χρονη πασαδόρο να επιστρέφει στη Γαλλία για λογαριασμό της Μιλούζ, τη φανέλα της οποίας θα φορέσει για δεύτερη φορά μετά τις σεζόν 2015-2016 κ 2016-2017. Μάλιστα, η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου δίνει μεγάλη δημοσιότητα στην επιστροφή της και τη θεωρεί κομβική για το μέλλον της ομάδας.

«Μου λείψατε και αποφάσισα να επιστρέψω. Ανυπομονώ να σας δω ξανά και να ξαναζήσω την φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο», δήλωσε μεταξύ άλλων η Παπαφωτίου, η οποία στη Μιλούζ είχε αναδειχθεί κορυφαία πασαδόρος τις σεζόν 2015-16 και 2016-17. Στη συνέχεια πήγε στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Κονελιάνο και αργότερα στη Λοτζ, με την οποία κατέκτησε το πολωνικό πρωτάθλημα.

Στα πρώτα βήματα της καριέρας της η Παπαφωτίου αγωνίστηκε διαδοχικά σε Ιλίσια, Αγία Παρασκευή και Πανιώνιο, απ' όπου και μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε η ΑΕΚ για τρία χρόνια, ενώ στη συνέχεια έβαλε... πλώρη για το εξωτερικό, όπου και αγωνίζεται από τη σεζόν 2014-2015. Εκτός συνόρων έχει παίξει με τα χρώματα της γερμανικής Στουτγάρδης, της γαλλικής Μιλούζ, της ιταλικής Κονελιάνο και της πολωνικής Λοτζ.