AGIOS NIKOLAOS FINAL:Αρβανίτη/Καραγκούνη και Μαναβή/Τσοπούλου για το πρωτάθλημα Ελλάδας

Οι δύο Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεΐ προκρίθηκαν στον τελικό γυναικών του AGIOS NIKOLAOS FINAL, όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες.

AGIOS NIKOLAOS FINAL:Αρβανίτη/Καραγκούνη και Μαναβή/Τσοπούλου για το πρωτάθλημα Ελλάδας

Συγκεκριμένα, Δήμητρα Μαναβή/Κωνσταντίνα Τσοπούλου αλλά και Βίκυ Αρβανίτη/Πένυ Καραγκούνη νίκησαν αμφότερες στους ημιτελικούς που διεξήχθησαν στην παραλία Άμμος το πρωί της Κυριακής(28/07), και στις 19:00 το απόγευμα θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για το 2019!

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από την ERTSPORTS HD.

Σήμερα το πρωί, στον πρώτο ημιτελικό Αρβανίτη και Καραγκούνη νίκησαν την αναπτυξιακή Εθνική ομάδα γυναικών Μαρία Κλέπκου/Έλενα Μπάκα με 2-0 (21-11, 21-17) σετ και πλέον θα κυνηγήσουν το τρίτο τους τρόπαιό ως δίδυμο (2013, 2016). Από την άλλη, στο δεύτερο παιχνίδι της τετράδας, οι περσινές πρωταθλήτριες Ελλάδας στον Άγιο Νικόλαο Μαναβή/Τσοπούλου δυσκολεύτηκαν περισσότερο, κατάφεραν όμως να επικρατήσουν εις βάρος της Πηγιάννα Μεθενίτη και της Άννας Σπανού με 2-1 (21-23, 21-13, 15-08) σετ.

Τέλος, να αναφέρουμε, πως ο αγώνας για την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο μεταξύ των Μαρία Κλέπκου/Έλενα Μπάκα - Πηγιάννα Μεθενίτη/Άννα Σπανού θα ξεκινήσει στις 17.00.