Στην Σκύδρα ευδοκιμεί το Peach Volley με ροδάκινα

Ένα νέο είδος βόλεϊ ανακάλυψε ο Αριστοτέλης Σκύδρας. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το καλοκαίρι κυριαρχεί το beach volley... αλλά στη Σκύδρα καθιέρωσαν το Peach Volley (Ροδάκινο)!

 

Στην Σκύδρα ευδοκιμεί το Peach Volley με ροδάκινα

Πρόκειται για τον πρωτότυπο και ευφάνταστο τίτλο σε τουρνουά 3χ3 που διοργανώνει 19-23/8 ο νεοφώτιστος στη Volley League Aριστοτέλης, με στόχο να διαφημίσει το παραδοσιακό προϊόν της περιοχής, το περίφημο ροδάκινο Σκύδρας!

Η ανακοίνωση του συλλόγου για το συγκεκριμένο τουρνουά αναφέρει:

«Η ομάδα βόλεϊ του Αριστοτέλη Σκύδρας, στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης που θα διεξαχθεί από τον Δήμο μας, το διάστημα 19-23/08, διοργανώνει παράλληλο τουρνουά ,όχι Beach…αλλά Peach Volley! Διασκεδάζουμε, κάνουμε ζέσταμα ενόψει της ονειρεμένης χρονιάς που έρχεται στην Ά Εθνική (Volleyleague) και παράλληλα με την ονομασία του ως Peach Volley, τιμούμε το παραδοσιακό προϊόν της περιοχής μας, το ροδάκινο Σκύδρας!Έχετε κατάστημα εστίασης;

Είστε μια παρέα αγοριών ή κοριτσιών; Τα μικρά παιδάκια σας (οποιασδήποτε ηλικίας) θέλουν να διασκεδάσουν με την παρέα τους; Σας καλούμε να φτιάξετε την ομάδα σας και να δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας, σε ένα τουρνουά γεμάτο εκπλήξεις, θέαμα, χαρά, παιχνίδι, δώρα κ.α.».