O Σοφράς, το μπιτς βόλεϊ και ο Ολυμπιακός

Η ναυτιλιακή εταιρεία του Βαγγέλη Σοφρά συμπαραστάθηκε ενεργά στην διοργάνωση του τουρνουά Masters στο Αντίρριο καθώς διέθεσε πλοίο – φέρυ που συμμετείχε στην εντυπωσιακή τελετή απονομής.

O Σοφράς, το μπιτς βόλεϊ και ο Ολυμπιακός

Με την συμβολή του Βαγγέλη Σοφρά πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση του τουρνουά Masters στο Αντίρριο.

Φορείς αλλά και ο Δήμος της Σαλαμίνας ευχαρίστησαν τον κ.Σοφρά που βοήθησε στο έπακρο την τοπική κοινωνία εκθειάζοντας μεταξύ άλλων και το κοινωνικό του έργο τόσο στη Ναυπακτία όσο και στην Σαλαμίνα.

Στο περιθώριο της τελετής λήξης ο Βαγγέλης Σοφράς μίλησε για αθλητικά θέματα δηλώνοντας:

Για την δράση του στη Ναυπακτία:

«Ηταν δύο πολύ ωραίοι αγώνες στους τελικούς ανδρών και γυναικών στο Masters του Αντιρρίου. Εμείς ότι μπορούμε όπου μπορούμε να βοηθήσουμε το κάνουμε. Βασιζόμαστε στην τοπική κοινωνία. Αυτή είναι η δουλειά μας. Η διέλευση του κόσμου και κυρίως της τοπικής κοινωνίας στο πέρασμα Ρίου – Αντιρρίου. Εδώ στηρίξαμε την διοργάνωση με την διάθεση ενός πλοίου, τη δωρεάν διέλευση των συμμετεχόντων στη διοργάνωση και άλλα που δεν χρειάζεται να τα λέμε δημόσια… Όσο μπορούμε βοηθάμε».

Για το μπιτς βόλεϊ:

«Του χρόνου βλέπω ακόμα καλύτερα πράγματα. Αλλωστε κάθε χρόνο και καλύτερα. Το αξίζει η διοργάνωση. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στον Δήμο Ναυπακτίας και στους αθλητές. Ανεβάζουν πολύ ψηλά τη διοργάνωση και το μπιτς βόλεϊ και αξίζουν τη δική μας συμπαράσταση».

Για την Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό:

«Η αλήθεια είναι πως δίνουμε βαρύτητα σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και σε ομάδες, αθλητές που το έχουν ανάγκη. Ειδικά όταν οι ομάδες της Σαλαμίνας παίζουν εκτός τους περνάμε χωρίς ναύλα. Προσωπικά είμαι και φίλαθλος. Αγαπώ τον αθλητισμό και ως οπαδός είμαι Ολυμπιακός».