Έκαναν ρεκόρ στην πόλη τους...


Oι Θοδωρής Παπαδημητρίου/ Δημήτρης Νιώπας κατέκτησαν το 1ο φετινό τουρνουά επικρατώντας παρουσία 700 και πλέον θεατών, 2-0 σετ (21-16, 21-17) των Χάρη Σακόγλου και Θωμά Δημητριάδη.

Έκαναν ρεκόρ στην πόλη τους...

Για τους δις πρωταθλητές Ελλάδας ήταν το 10ο τουρνουά Masters που κατακτούν την πρώτη θέση στα 23 χρόνια διοργανώσεων, επίδοση που ξεπερνά πλέον κατά ένα αυτά που έχουν κατακτήσει (9 τον αριθμό) οι «βασιλιάδες» της άμμου, Στέλιος Καζάζης και Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Η πρώτη θέση πήγε στην ομάδα που έκανε τα λιγότερα λάθη. Στο πρώτο σετ Παπαδημητρίου και Νιώπας προηγήθηκαν 10-6 με τους Σακόγλου και Δημητριάδη να μειώνουν σε 12-10 με μπλοκ του πρώτου. Η ομάδα με τα ροζ ξέφυγε και πάλι με 18-14 για να κλείσουν με άνεση το σετ με 21-16. Ίδια σχεδόν ροή είχε και το δεύτερο με τους Παπαδημητρίου και Νιώπα να μην χάνουν ποτέ το προβάδισμα και τους αντιπάλους του να μην μπορούν να τους φθάσουν. Το 14-13 έγινε 16-13 με άουτ επίθεση του Δημητριάδη για να κλείσει ο τελικός πανηγυρικά με άσσο του Παπαδημητρίου στον Σακόγλου.

«Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε το 10ο τουρνουά Master ως δίδυμο και μέσα στη πόλη μας. Ελπίζουμε να πάρουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας» σχολίασε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου με τον Δημήτρη Νιώπα να συμπληρώνει: «Κάναμε την αρχή εδώ στη Θεσσαλονίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κατακτήσουμε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα».