Η Κοκκινάκη έκλεψε την παράσταση με τα «Ξημερώματα»(vid)

Ρεσιτάλ έδωσε στην πλατεία Αριστοτέλους η λίμπερο του Ολυμπιακού, Eιρήνη Κοκκινάκη, στο πρωτάθλημα  beach volley

Η Κοκκινάκη έκλεψε την παράσταση με τα «Ξημερώματα»(vid)

«Δεν θα ξανασυμμετάσχω σε all star game αν είναι να μας κλέβει την παράσταση ο γνωστός παρουσιαστής και tatoo artist Γιώργος Μαυρίδης και η Ειρήνη Κοκκινάκη. O ένας σκούπισε όλο το γήπεδο και η άλλη έκλεψε την δόξα ακόμα και της Φουρέιρα» σχολίασε με νόημα θέλοντας να πειράξει τους αντιπάλους του ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής, εκ των πρωταγωνιστών του all star game.

Στην μια ομάδα ήταν οι Μπατζιλής/Σκαρλατίδης με την διεθνή κεντρική Μαρία Οικονομίδου και στην απέναντι πλευρά ο κεντρικός μπλοκέρ του Ηρακλή Νίκος Σμαραγδής, ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής και ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης. Αλλαγή έγινε η Μαρία Οικονομίδου με την Ειρήνη Κοκκινάκη, ενώ στον πάγκο ο προπονητής Μανώλης Ρουμελιώτης κράτησε τον Γιώργο Τζιουμάκα, την Μαρία Τσιαρτσιάνη και τον μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη.

«Είχαμε την ευκαιρία να συναγωνιστούμε παίκτες του διαμετρήματος όπως ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος μας εντυπωσίασε με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Πιστεύω θα είναι η μεταγραφή που θα κλέψει την παράσταση» δήλωσε ο Νίκος Σμαραγδής.

«Ζήλεψα την φωνή της Κοκκινάκη και τις άμυνες του Μαυρίδη. Ήμουν λίγο ντεφορμέ αλλά ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι που θα με καλέσετε να είμαι καλύτερη» σχολίασε η Μαρία Οικονομίδου.

«Αν και ήρθα τελευταία στιγμή, χάρηκα την συμμετοχή μου. Χάρηκα επίσης... την κόντρα με τον Θάνο Τερζή» τόνισε η Ειρήνη Κοκκινάκη.