Έγινε σερβίς στο μπιτς βολεί

Την επίσημη παρουσίαση των τουρνουά του μπιτς βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2018 έκανε η ΕΟΠΕ στο Μικρολίμανο και οι εκπρόσωποι των φορέων αναφέρθηκαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα Masters & Juniors.

Έγινε σερβίς στο μπιτς βολεί

Ο Δήμαρχος Σκύρου Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης τόνισε: «Είμαστε ο μικρότερος Δήμος που θα διοργανώσει φέτος ένα από τα τουρνουά Μάστερς, για πρώτη φορά, παρά το γεγονός ότι όλα τα παιδιά της Σκύρου το καλοκαίρι παίζουν beach volley. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους Σκυριανούς, τους επαγγελματίες του νησιού, τις δημοτικές παρατάξεις, τους ξενοδόχους γιατί αν δεν έβαζαν πλάτες δεν υπήρχε περίπτωση να σηκώσουμε τέτοιους είδους διοργάνωση».

Ο Αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Αντώνης Χρυσανθακόπουλος επισήμανε: « Θα υπάρξουν ξεναγήσεις για τους αθλητές, τους δημοσιογράφους και όσους παρευρεθούν στο τουρνουά. Θέλω να δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα στον Σύλλογο Ολυμπιονικών που αγκάλιασε την προσπάθεια αυτή και είναι ο μέγας χορηγός, όπως επίσης ευχαριστώ τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία για τη διαμονή και τη διατροφή που θα παρέχει».

Ο Αντιδήμαρχος Αντιρρίου Ιωάννης Σύψας δήλωσε: «Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν πολύ αγχωμένος, όμως τα καταφέραμε. Φιλοσοφία μας είναι τουρισμός 365 μέρες τον χρόνο. Οι αθλητές και όσοι βρεθούν στην περιοχή μας θα επισκεφτούν μία καστρούπολη και θεωρώ ότι η Ναύπατκος αποτελεί το κέντρο της Ελλάδας».

Ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης είπε: «Ακολουθούμε μία στρατηγική ανάδειξης του αθλητικού τουρισμού και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για άλλη μία χρονιά, όπως επίσης όλους όσοι δουλεύουν για να γίνουν τέτοια γεγονότα. Κάθε φορά πρέπει να γίνεται ένα βήμα μπροστά και πιστεύω τα καταφέραμε».


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

07-10 Ιουνίου, THESSALONIKI MASTERS, Πλατεία Αριστοτέλους, Δήμος Θεσσαλονίκης (ΕΡΤ)

15-17 Ιουνίου, SKYROS MASTERS, Παραλία Μαγαζιά, Δήμος Σκύρου (ΕΡΤ)

5-7 Ιουλίου, OLYMPIA MASTERS, Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας (ΕΡΤ)

13-15 Ιουλίου, ANTIRRION MASTERS, Παραλία Αντιρρίου, Δήμος Ναυπακτίας (ΕΡΤ)

27-29 Ιουλίου, AG. NIKOLAOS FINAL, Δήμος Αγ. Νικολάου (ΕΡΤ)