Βόλεϊ: Η Χαντάβα δεν πήρε συμβόλαιο στην Κορέα

Η Εύα Χαντάβα ήθελε να εξασφαλίσει ένα από τα έξι «χρυσά» συμβόλαια που προσέφερε η Κορεατική ομοσπονδία (Kovo league) αλλά τελικά δεν κατάφερε να μπει στην εξάδα.

Βόλεϊ: Η Χαντάβα δεν πήρε συμβόλαιο στην Κορέα

Δεν πήρε τελικά ένα από τα έξι συμβόλαια που προσέφερε η Κορεατική ομοσπονδία (Kovo league) σε αντίστοιχες αθλήτριες από όλο τον κόσμο, με την διαδικασία των ντράφτ, η Εύα Χαντάβα.

Τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο της Σεούλ, έγινε και η ανακοίνωση των έξι παικτριών, μέσα σε ένα σύνολο 44 αθλητριών που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία.

Επιλέχθηκαν η Ρωσίδα διαγώνια, Άνα Λαζάρεβα, η Αμερικανίδα, Κέλσι Πέιν, η Βελγίδα Ελεν Ρουσό ενώ τρεις ακόμη από το περυσινό πρωτάθλημα ανανέωσαν.

Η Ιταλίδα, Βαλεντίνα Ντιουφ, η Αργεντινή Λουτσία Φρέσκο που έχει παίξει στον Πανναξιακό και η Αμερικανίδα, Μερετ Λουτς (2.06μ).

Να σημειώσουμε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα δοκιμαστικά των Κορεατών έγιναν μέσω βίντεο και όχι μέσω προπονήσεων όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Η Εύα Χαντάβα βρέθηκε στην τελική 44άρα των αθλητριών αλλά τελικά δεν θα παίξει στην Κορέα, μετά την Ιταλία, την Τουρκία, την Ταϊλάνδη, το Αζερμπαϊτζάν, την Ρουμανία, την Βραζιλία και την Ινδονησία!

Η Χαντάβα την τελευταία διετία έπαιξε στον ΠΑΟΚ και τον βοήθησε να πετύχει τους στόχους του!

Η Εύα Χαντάβα με 261 κερδισμένους πόντους (43,2% στην επίθεση) ήταν στην 10αδα με τις κορυφαίες αθλήτριες της volleyleague γυναικών.

Οι δύο πλευρές χώρισαν σαν φίλοι αφού η εκτίμηση της αθλήτριας στην διοίκηση της ομάδας είναι απεριόριστη.