Εθνικός Πειραιά: Τα «ευχαριστώ» για την άνοδο-υπέρβαση της γυναικείας ομάδας

Το διοικητικό συμβούλιο και η διοικούσα επιτροπή της γυναίκειας ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει όλους όσοι συνέβαλαν στην άνοδο που πέτυχε η ομάδα στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ.

Εθνικός Πειραιά: Τα «ευχαριστώ» για την άνοδο-υπέρβαση της γυναικείας ομάδας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την αγωνιστική υπέρβαση-άνοδο που πέτυχαν οι νεαρές αθλήτριες και το προπονητικό τιμ του Εθνικού στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ, με απολογισμό μία μόνο ήττα σε συνολικά 18 αγώνες και 53-11 σετ, εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο και η διοικούσα επιτροπή του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση αυτή η ομάδα του Πειραιά, την οποία η διακοπή του πρωταθλήματος της τοπικής 2 τη βρήκε με έναν αγώνα λιγότερο από τον Ιωνικό εξαιτίας ρεπό, αναφέρει:

«Πανάξια και επίσημα, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά στην Α' ΕΣΠΕΔΑ... και βλέπουμε!!! Άξιες, και από τα επίσημα χείλη της ΕΣΠΕΔΑ, με την πρώτη συμμετοχή τους στην κατηγορία και με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας από όλες τις ομάδες, ανέβηκαν στην Α' ΕΣΠΕΔΑ σε μια πολύ δύσκολη για όλο τον αθλητισμό χρονιά.

Οι αθλήτριες που υπερέβαλαν τον εαυτό τους, παίζοντας συγχρόνως σε τρία πρωταθλήματα και πρωταγωνιστώντας σε όλα, αποτελούν για τον Εθνικό Πειραιά ένα κεφάλαιο που σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μαζί με τον προπονητή τους και τη διοικούσα επιτροπή, η οποία βρισκόταν ανά πάσα στιγμή δίπλα τους και στο κάθε πρόβλημά τους, έκαναν αίσθηση στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ!

Και επειδή καθημερινά δημιουργούνται καινούργια δεδομένα με την πανδημία στον αθλητισμό, το γυναικείο μας τμήμα προσπαθεί να βρίσκεται πάντα μπροστά από αυτά και με σωστό προγραμματισμό και όραμα θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο έτσι ώστε να είναι έτοιμο... για οποιαδήποτε μελλοντική πρόσκληση και πρόκληση!!!

Το μυαλό όλων μας τώρα είναι στην τελευταία διοργάνωση που ευελπιστούμε να γίνει μέσα στο καλοκαίρι, την πρόκρισή μας στο Final-4 των κορασίδων, στόχο για τον οποίο δουλεύουν αυτά τα υπέροχα κορίτσια εδώ και 3 χρόνια. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Πειραιά και η Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ συγχαίρουν και ευχαριστούν για τη διάκριση:

* τον αρχιτέκτονα της ομάδας μας, που θα έχουμε την τιμή να τον έχουμε και του χρόνου, τον προπονητή μας, Βασίλη Κατωπόδη

* τον "κατάσκοπο" της γυναικείας μας ομάδας, Σπύρο Κουβαλιά, και ξεχωριστά ευχαριστούμε:

* την αρχηγό μας και διαγώνιο της ομάδας, Μαριάνθη Κουτούβαλη

* τις πασαδόρους Ιωάννα Σταμπολίου, Λίνα Καράμπελα

* τα λίμπερό μας Εύα Σάσσαλου, Κατερίνα Ζούπα, Δήμητρα Διαμαντούδη, Μαριάννα Αλαφούζου, Πόπη Μαραγκού

* τις ακραίες μας Αναστασία Μαντάκη, Έλενα Καγιαλή, Ράνια Καλογεροπούλου, Έφη Καραφαντή, Μαριλένα Πρίφτη, Βαρβέλη Μυρτώ, Κατερίνα Μηλιανού

* τις κεντρικές μας Χριστίνα Καστέλη, Παρασκευή Διαλεκτή, Μαρία Ιντεμούντια, Γεωργία Μπούτσιου, Κατερίνα Ασλάνη, Μυρτώ Τσεκουβλούκη

* τις διαγώνιές μας Ορτένσια Σπανού, Γεωργία Γεωργίου

Eπίσης ευχαριστούμε τους γονείς των κοριτσιών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους στην Ελλάδα. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χορηγούς της ομάδας μας, γιατί χωρίς αυτούς, που μας υποστηρίζουν τα τελευταία δύο χρόνια, η προσπάθειά μας δεν θα είχε τόσο πετυχημένα αποτελέσματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας