Ο μύθος Καρτς Κίραλι στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ

Τον Αμερικανό θρύλο του παγκοσμίου βόλεϊ Καρτς Κίραλι ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει στο 5ο διαδικτυακό σεμινάριό του ο ΣΕΠΠΕ την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 19.30.

Ο μύθος Καρτς Κίραλι στο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΠΠΕ

Τον μυθικό Καρτς Κίραλι, τον φοβερό και τρομερό αθλητή του παγκοσμίου βόλεϊ που έγραψε ιστορία με την εθνική ανδρών των ΗΠΑ και τωρινό προπονητή της εθνικής γυναικών της Αμερικής, ανακοίνωσε ότι θα φιλοξενήσει στο 5ο διαδικτυακό σεμινάριό του ο ΣΕΠΠΕ την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 19.30.

Πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία του συνδέσμου προπονητών, ενώ μαζί με τον ζωντανό θρύλο του αθλήματος θα είναι και ο επιτυχημένος Έλληνας προπονητής της γερμανικής Στουτγκάρδης και της εθνικής Τσεχίας, Γιάννης Αθανασόπουλος.

Η ανακοίνωση για την παρουσία του Κίραλι, που έχει κερδίσει χρυσά ολυμπιακά μετάλλια σε σάλα και μπιτς, αναφέρει:

«Ο Μύθος του παγκόσμιου βόλεϊ KARCH KIRALY. Ο προπονητής της Εθνικής γυναικών των ΗΠΑ, που μαζί της έχει κατακτήσει μετάλλια σε Ολυμπιάδα και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες του αθλήματος, ο μοναδικός αθλητής που έχει κατακτήσει ολυμπιακά χρυσά μετάλλια τόσο στη σάλα (1984 και 1988) όσο και στο Beach (1996), το 4ο άτομο που έχει κατακτήσει ολυμπιακά και παγκόσμια μετάλλια ως αθλητής και προπονητής, κορυφαίος αθλητής το 1986 και 1988 από την FIVB, με 148 επαγγελματικούς τίτλους Beach Volley, με τη συμμετοχή και βοήθεια του Έλληνα προπονητή της "ALLIANCE MTV STUGGART" και της Εθνικής γυναικών της ΤΣΕΧΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, θα συμμετέχει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ στο 5ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΣ.

Για την καλύτερη οργάνωση ο ΣΕΠΠΕ ενημερώνει τα μέλη του που επιθυμούν να υποβάλουν ερωτήσεις στον KARCH KIRALY να τις στείλουν στο e-mail του συνδέσμου [email protected] μέχρι την Πέμπτη 7 Μάη και ώρα 16.00.

Ανακοινώσεις για την ακριβή μέρα και ώρα τέλεσης του 5ου διαδικτυακού σεμιναρίου του ΣΕΠΠΕ σύντομα».

Πηγή: volleynews.gr