Ειρήνη Κοκκινάκη: Τιμωρία αποκλεισμού για ένα χρόνο στην πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού!

Η διοίκηση των Βριλησσίων τιμώρησε την Ειρήνη Κοκκινάκη με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, μετά την άρνησή της να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Τι δήλωσε για το θέμα η τιμ μάνατζερ του συλλόγου Έφη Χρόνη.

Ειρήνη Κοκκινάκη: Τιμωρία αποκλεισμού για ένα χρόνο στην πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού!

Στο χειρότερο δυνατό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις των Βριλησσίων με την Ειρήνη Κοκκινάκη, όπως προκύπτει από τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν σχετικά με την περίπτωσή της.

Η 23χρονη αθλήτρια, η οποία αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι προερχόμενη από τον Ολυμπιακό, τιμωρήθηκε από τον σύλλογο με αποκλεισμό ενός έτους από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Όπως τόνισε και η τιμ μάνατζερ των Βριλησσίων και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Έφη Χρόνη, η αθλήτρια έχει αρνηθεί επανειλημμένα να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της ομάδας, γι' αυτό τον λόγο κλήθηκε σε απολογία και ακολούθως τιμωρήθηκε από τη διοίκηση.

Για την υπόθεση της νεαρής λίμπερο, η οποία είναι αδελφή του άσου του Ολυμπιακού, Μενέλαου Κοκκινάκη, μίλησε η κα Χρόνη τονίζοντας σχετικά:

«Θεώρησε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στην ομάδα, κάτι δεν τής έκανε. Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος γι' αυτό. Για μένα δεν είναι επαγγελματίας. Οι συμφωνίες από την πλευρά μας τηρήθηκαν στο έπακρο ενώ από τη δική της όχι.

Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση της ζήτησε ξανά να κατέβει και να βοηθήσει την ομάδα της, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Οπότε η ίδια η συμπεριφορά της μας οδήγησε στο να την τιμωρήσουμε».