Τρελά σενάρια από Κορέα για Σμιτ, Ντε Ντρίς σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ο ... Μπατατζίμ για ΠΑΟ (vid)

Τρελά σενάρια από την Κορέα φέρνουν τον Γκάβιν Σμιτ στον Ολυμπιακό και τον Μπραμ Βαν ντε Ντρίς στον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ισορροπίες, ενώ ο Παναθηναϊκός ψάχνει ξένο ακραίο και φλερτάρει με τον Μπατατζίμ της Κηφισιάς.

Τρελά σενάρια από Κορέα για Σμιτ, Ντε Ντρίς σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ο ... Μπατατζίμ για ΠΑΟ (vid)

Πρωτοχρονιάτικα δώρα ενδέχεται να κάνουν στους οπαδούς τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αν ευσταθούν τα σενάρια από την Κορέα που φέρνουν τον Καναδό Γκάβιν Σμιτ να επιστρέφει στον Πειραιά και τον Βέλγο Ντε Ντρις να οδεύει στη Θεσσαλονίκη.

Και οι δυο διαγώνιοι παίζουν στο πρωτάθλημα της Κορέας, αλλά οι ομάδες τους δεν προλαβαίνουν να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις για να παίξουν στα πλέι οφ του τίτλου, γι αυτό και οι μάνατζερ τους, θέλουν να τους επαναφέρουν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Αρμενάκης στον ΠΑΟΚ

Ο Μίχαλ Φίνγκερ είναι από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού, απ όπου λείπει ο παίκτης που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ρόλο που μπορεί να επωμισθεί ο Γκάβιν Σμιτ. Ο Καναδός έφυγε από την Ελλάδα με ... βαριά καρδιά για τις 400.000 δολάρια που του πρόσφεραν στην Κορέα, αλλά χρωστά ευγνωμοσύνη στον Ολυμπιακό γιατί του επέτρεψε ανάμεσα στα παιχνίδια των τελικών με τον ΠΑΟΚ να πάει στον Καναδά για να δοκιμασθεί στα κορεάτικα τράιαλς. Αν έχει πάρει ως τώρα 250-300.000 δολάρια δεν θα είχε αντίρρηση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό για ένα ποσόν κάτω από 100.000 δολάρια.

Όσον αφορά τον Βαν Ντρίς (2.08, 30 χρονών) παίζει κι αυτός σε κορεάτικη ομάδα χωρίς στόχους κι αν πάει στον ΠΑΟΚ θα αλλάξουν άρδην οι ισορροπίες, καθώς πρόκειται για σπουδαίο διαγώνιο, στέλεχος της εθνικής Βελγίου με πλούσιες εμπειρίες σε Ιταλία(Λατίνα, Ούμπρια), Γαλλία (Μποβέ, Τουλούζ, Ρεν), Πολωνία(Ολζίν), Τουρκία (Μαλίβ).

Oλυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν τα παραπάνω σενάρια, αλλά πάντα αυτό συμβαίνει, γι αυτό μην εκπλαγείτε αν έρθουν στο αδύναμο πρωτάθλημα της Volley League, ο Καναδός και ο Βέλγος.

Ο τρίτος της κορυφής ο Παναθηναϊκός, ψάχνει για ξένο ακραίο και ήδη έκανε διερευνητική επαφή στον Βραζιλιάνο Ερίκ Μπατατζίμ που παίζει στην Κηφισιά.

Κινητικότητα υπάρχει και στην ουρά, όπου ΟΦΗ, Ελπίδα Αμπελοκήπων και Παμβοχαϊκός αναζητούν ξένους, αφού η … αστεία προκήρυξη δεν δίνει μπόνους στις ομάδες που έχουν βαθμολογικό προβάδισμα, παρά μόνο έδρας. Αν επομένως μια ομάδα πάρει καλούς ξένους, θα έχει πλεονέκτημα, ακόμη κι αν δεν έχει σταυρώσει νίκη ως τώρα, όπως η Ελπίδα και ο Εθνικός.