Τρίτη ποινή φυλάκισης για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου για δυσφήμηση του Αλέξανδρου Νικολαίδη

Σοβαρά προβλήματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται να αντιμετωπίζει η πρώην βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, αφού πριν μερικές ημέρες καταδικάστηκε για τρίτη φορά με ποινή φυλάκισης.

Τρίτη ποινή φυλάκισης για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου για δυσφήμηση του Αλέξανδρου Νικολαίδη

Συγκεκριμένα, η Ελληνορουμάνα πρώην αθλήτρια καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 16 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για το αδίκημα της ψεύδους καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμησης εις βάρους του πρώην συζύγου της, του Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, όταν τον Γενάρη του 2013 τον είχε μηνύσει ψευδώς και εκείνος αθωώθηκε αμετάκλητα.

Στην Ντουμιτρέσκου δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό. Αξίζει να τονιστεί ότι η Ντουμιτρέσκου το καλοκαίρι του 2019 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για παραβίαση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει ο πρώην σύζυγος της, ενώ το 2018 είχε καταδικαστεί πάλι σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή για το αδίκημα της κλοπής.

Επιπλέον είναι υπόδικη για άλλες τρεις παραβιάσεις ασφαλιστικών μέτρων που αναμένεται να εκδικαστούν τους επόμενους μήνες, με την Ντουμιτρέσκου να διατηρεί το δικαίωμα έφεσης.

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου εδώ και χρόνια ζει μόνιμα στην Ρουμανία, μαζί με τον γιο τhς, Φίλιππο, που διεκδικεί δικαστικά και ο Αλέξανδρος Νικολαίδης.