League Cup Βόλεϊ: Με τηλεοπτική κάλυψη το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά σε απευθείας μετάδοση τον επαναληπτικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το League Cup «Νίκος Σαμαράς».

League Cup Βόλεϊ: Με τηλεοπτική κάλυψη το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Την προσεχή Πέμπτη (5/12) στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, μετά το 3-0 των Πειραιωτών στον πρώτο αγώνα στο κλειστό του Ρέντη.

Όπως ενημέρωσε η ΕΣΑΠ, το ματς θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη δημόσια τηλεόραση, ενώ ο έτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Φοίνικα και Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το Volley League TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι μεταδόσεις TV των επαναληπτικών ημιτελικών του League Cup «Νίκος Σαμαράς» 2019-20.

Α΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου 3-1

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ. 3-0

Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Γυμναστήριο Δ. Βικέλας Ερμούπολη 18.00 (Live Streaming Volley League T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Παναθηναϊκός Α.Ο. (Διαιτητές: Μυλωνάκης, Βουδούρης. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Eπόπτες: Συρίγος, Παπαδημητρίου. Γραμματεία: Πιρπινιά)

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 18.00 (ΕΡΤSPORTS): Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Κομισάριος: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης. Γραμματεία: Κουμπλή.