Κοβάτσεβιτς: «Το σημαντικό είναι πως πήραμε την πρόκριση»

Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε πως η πρόκριση στους «32» του Challenge Cup ήταν το σημαντικότερο στοιχείο από τη νίκη επί του Πορφύρα. 

Κοβάτσεβιτς: «Το σημαντικό είναι πως πήραμε την πρόκριση»

Χωρίς να δυσκολευτεί η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε εντός έδρας τον Πορφύρα με 3-0 σετ και προκρίθηκε στη φάση των «32» του Challenge Cup.

Ολυμπιακός - Πορφύρας 3-0: Με άνεση στους «32» του Challenge Cup

Μετά τον τέλος του αγώνα ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στάθηκε στην πρόκριση της ομάδας, ενώ τόνισε πως στο τρίτο σετ δεν ήταν συγκεντρωμένες οι παίκτριες του.

H 14χρονη Φουμάκη έκανε το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Το σημαντικό στο σημερινό παιχνίδι είναι η πρόκριση και ότι τελειώσαμε το παιχνίδι στα τρία σετ. Μετά τα δυο πρώτα σετ, που ήταν πολύ καλά και ήμασταν συγκεντρωμένοι, χαλαρώσαμε και πάνω σε αυτό πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να το διορθώσουμε».

Από την πλευρά της η Τζίνα Λαμπρούση δήλωσε: «Μια άνετη πρόκριση στη επόμενη φάση. Σήμερα μπήκαμε στο παιχνίδι με μεγάλη συγκέντρωση, πιέσαμε, ειδικά στα δυο πρώτα σετ, με τα οποία σφραγίσαμε την πρόκριση. Μετά χαλαρώσαμε αλλά δεν επαναπαυτήκαμε και πήραμε μια καθαρή νίκη με 3-0. Συνεχίσουμε τώρα δυναμικά στο πρωτάθλημα όπου ακολουθούν και πιο δύσκολα παιχνίδια και θα προετοιμαστούμε για την επόμενη φάση της Ευρώπης και τα παιχνίδια με τη Χάποελ».