Μπάρτζης: «Ναι συζητήσαμε για συγχώνευση Παμβοχαϊκού-ΑΕΚ»

Όταν γράψαμε ότι η ΑΕΚ πρότεινε στον Παμβοχαϊκό συγχώνευση για να γλυτώσει από τα χρέη της, υπήρξαν διαψεύσεις και απειλές  και από τις δυο πλευρές, αλλά πριν από λίγο ο νέος πρόεδρος του Παμβοχαϊκού Bαγγέλης Μπάρτζης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας

Μπάρτζης: «Ναι συζητήσαμε για συγχώνευση Παμβοχαϊκού-ΑΕΚ»

Στις 17 Ιουνίου γράφαμε Διαλύουν την ΑΕΚ και ετοιμάζουν μετακόμιση λόγω χρεών στο Βραχάτι

Η ΑΕΚ απαντούσε με απειλές και ύβρεις και διέψευδε Διαψεύδει η ΑΕΚ τα περί διάλυσης του τμήματος βόλεϊ και μετακόμισης στο Βραχάτι

O νέος πρόεδρος του Παμβοχαϊκού Βαγγέλης Μπάρτζης παραδέχτηκε ότι συζητήθηκε η συγχώνευση με την ΑΕΚ: «Αυτή η πρόταση της ΑΕΚ για συγχώνευση με τον Παμβοχαϊκό έγινε τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, πριν από τις εκλογές που είχαμε στον σύλλογο στις 5 Ιουνίου 2019. Έγιναν οι συναντήσεις με τον κύριο Αλεξίου στον Ναυτικό όμιλο και ήμασταν παρόντες πολλοί παράγοντες.

Το θέμα της συγχώνευσης προέκυψε από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε και ο Παμβοχαϊκός. Απορρίψαμε ομόφωνα αυτή την πρόταση γιατί δε μας εξέφραζε. Δεν δώσαμε δημοσιότητα, γιατί δεν προχώρησε κάτι ουσιαστικό. Σημασία έχει πως είμαστε και πάλι σε θέση να οργανώσουμε τη νέα ομάδα που θα δώσει ώθηση και στις ακαδημίες μας που και εφέτος έχουν γεμίσει από παιδιά. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα αθλήματα και ειδικά στο ανδρικό βόλεϊ που αντιμετωπίζει δυσκολίες».

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου (ΦΩΤΟ) πήγε στην τελευταία συνεδρίαση της ΕΣΑΠ κατήγγειλε τον πρόεδρο της Παντελή Ταρνατόρο για ενέργειες που δεν συνάδουν με το ρόλο του, είπε κάποια πράγματα στα οποία είχε εν μέρει δίκαιο. Η ΑΕΚ όμως έσβησε από τον χάρτη του βόλεϊ, χωρίς να σβήσει τα χρέη προς παίκτες, προπονητές, προμηθευτές που θα ακολουθούν τον ιστορικό σύλλογο και θα επανεμφανισθούν όταν επανέλθει σε ζώσα κατάσταση.