Ισπανός προπονητής στην Εθνική βόλεϊ γυναικών

O Mπράνκο Κοβάτσεβιτς  προτίμησε τη  σιγουριά της εθνικής Σερβίας, όπου είναι συνεργάτης του Ζόραν Τέρζιτς, η ΕΟΠΕ όμως επιμένει… ξένα και είναι σε διαπραγματεύσεις με Ισπανό προπονητή.

Ισπανός προπονητής στην Εθνική βόλεϊ γυναικών

Η Ομοσπονδία Βόλει περιμένει ως αύριο την επίσημη απάντηση του Μπόγιαν Μίλιτς, μάνατζερ του Σέρβου προπονητή για να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Κοβάτσεβιτς, καθώς δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στο δημοσίευμα του fosonline.gr

Eπικρατέστερος πλέον για τον πάγκο της εθνικής βόλεϊ γυναικών, είναι ο Ισπανός Γκιγέρμο Ναράνιες Ερναντές, που γεννήθηκε στις 18 Ioυνίου 1977 στην Τενερίφη και μεγαλούργησε στη Στουτγάρδη (κύπελλο και Σούπερ Καπ) όπου είχε βοηθό τον Γιάννη Αθανασόπουλο. Την εφετινή περίοδο δουλεύει στην ρουμανική Ταργκοβίτσε, την οποία απέκλεισε ο Ολυμπιακός, με νίκη 3-1 στη Ρουμανία, παρά την ήττα 3-2 στο Ρέντη. Και στη ρουμανική ομάδα έχει Έλληνα συνεργάτη, τον Άκη Ευσταθόπουλο.

Στο ρουμάνικο πρωτάθλημα πάντως δεν τα πάει καλά, αφού η Ταργκοβίτσε μετέχει στο γκρουπ των νικητών, είναι τέταρτη και δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Βαθμολογία: CSM Bουκουρεστίου 76, Άλμπα 70, Μπακάου 54, Ταργκοβίτσε 52, Τιμισοάρα 45, Λουγκόι 20